IMG_5437

Ik had nog geen ervaring met de producten van Teeez en wat was ik blij toen ik deze vier eyeliners in mijn bezit kreeg. Ik heb ze gekregen van een vriendin van mij en ik was er heel blij mee. Ze had ze nog nooit gebruikt en ze waren nog helemaal ingepakt in plastic. Zelf gebruik ik eigenlijk haast nooit eyeliner, maar daar wil ik wel verandering in brengen. Ik moet er nog mee oefenen, maar oefening baart kunst. Het zijn twee glitter eyeliners en twee normale eyeliners.

IMG_5439

Ik begin met de normale eyeliners. Mag ik eerst even zeggen dat ik deze verpakking zo leuk er uit vind zien. Ik vind alle producten van Teeez er erg mooi uitzien, maar deze eyeliners hebben wel iets unieks. De dop vind ik erg leuk en speels. Deze mooie kleurtjes dragen de namen ’07. Cool’ en ’11. Gutsy’. De blauwe kleur ‘Cool’ is erg mooi en de naam past er goed bij. De kleur vind ik echt heel diepblauw en je kan hem goed combineren met oogschaduw. De andere kleur ‘Gutsy’ vind ik stiekem nog iets mooier. Misschien omdat hij erg goed bij mijn huidskleur past. Het is een heel aparte kleur, want je kan het niet bij één kleur houden. Het is een mixje van rood, orange, roze en bruin. Straks laat ik nog swatches zien.

IMG_5441

Dit zijn de glitter eyeliners en weer zijn dit heel mooie kleuren. De blauwe draagt ook de naam 12. Cool en de gouden de naam 11. Gutsy. De verpakkingen vind ik iets minder mooi dan die van de normale eyeliners, maar hier zit er wel een spiegeltje in. De stikker die je moest verwijderen van het spiegeltje, was een ramp. Wat een priel werkje was dat. Bij deze eyeliners lijkt het alsof ze al een aantal keer gebruikt zijn, aangezien het potje niet helemaal gevuld is. Glitter eyeliners zou ik persoonlijk minder snel dragen, maar de kleuren vind ik geweldig. Hieronder kunnen jullie de swatches zien.

IMG_5443

Van links naar rechts zie je 11. Gutsy, 07. Cool, 12. Cool en 11. Gutsy. Ik denk dat Teeez de kleuren in categorieën heeft ingedeeld. Zo heb je de koelere kleuren en de gewaagde kleuren. Ik had deze swatches rond twee uur gemaakt en toen ik het eraf haalde, was het acht uur. Ze hebben dus zes uur op mijn hand gezeten. De glitter eyeliners ‘vervelden’ wel na een paar uur, maar dat kan ook komen omdat het mijn hand is en je daar veel meer dingen mee doet. De normale eyeliners bleven er erg lang opzitten en moest zelfs een beetje boenen om het eraf te krijgen. De houdbaarheid is dus geweldig. De pigmentatie is ook geweldig, want de normale kleuren heb ik met één laagje gezet en de glitters met twee laagjes. Glitters pigmenteren altijd wat lastiger, maar dit resultaat na twee laagjes is super.

IMG_5436

Ik ben heel blij met deze eyeliners en ik wil ze vaak gaan gebruiken deze zomer. De applicators zijn ook goed en makkelijk bruikbaar. Eerst had ik best moeite mee, maar na wat langer oefenen valt het best mee. Het werkt, naar mijn mening, makkelijker met dit soort kwastjes dan met een stiftvorm. Ik weet niet hoeveel ze kosten, maar het zou onder de vijf euro liggen. Ik krijg deze week trouwens nog twee Teeez pakketjes, want ik had een win-actie gewonnen en een vriendin had nog wat voor mij kunnen regelen. Wat vinden jullie van de eyeliners van Teeez?

7 Reacties op Eyeliners van Teeez

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


× zes = vierentwintig

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin