boe

Ik zoek graag kleding die mij wat ouder laten lijken, omdat iedereen mij jonger schat en ik moet zeggen dat ik ook vaak shirtjes koop met een printje en dat maakt je jonger. Ik kwam laatst in aanmerking met You Look… For Less en op deze site zag ik een aantal leuke kledingstukken staan voor een zeker betaalbare prijs. In dit artikel wil ik het hebben over deze webshop waar je dus kleding online kan bestellen.

1

Ze hebben veel verschillende categorieën bij  damesmode en welke vrouw houdt daar nou niet van. De shirtjes zijn niet echt mijn ding, omdat ze eigenlijk allemaal wat langer uitvallen. Ik ben erg klein en voor mij zou dat niet praktisch zijn, want dan lijk ik juist nog kleiner. Wel vind ik de shirtjes erg mooi en ze zijn redelijk goedkoop. De blouses zijn meer mijn ding, omdat ik dat ook meer draag en dat maakt mij wat ouder. Ze hebben veel bloemenprint en misschien vind jij dat een beetje oubollig, maar ik houd er van. De jassen zijn echt heel goedkoop en wat zitten er leuke jassen tussen en vooral een zwart leren jack vind ik geweldig om te hebben. Ik loop nu in een jas die ik serieus al een aantal jaar heb. Ze verkopen ook leuke topjes in allemaal leuke en zomerse kleuren en aangezien de zon nu eindelijk gaat schijnen, is dat ideaal.

2

De broeken zijn ook erg mooi en je hebt er een mooi figuur in. Je hebt zowel korte als lange broeken. Als de zon blijft schijnen zoals die nu doet, is een korte broek erg praktisch en je hebt veel variatie qua kleur. Ze verkopen ook rokken en dat zijn voornamelijk lange modellen tot over de knie. Persoonlijk houd ik daar niet van, mede omdat ik er kleiner door lijk. Dat geldt ook voor de jurken, maar er zitten wel erg leuke stukken tussen. Uiteraard verkoopt deze webshop ook ondergoed en ze zien er erg stevig uit. Verder verkopen ze ook schoenen en accessoires.

Voor de mannen onder ons verkopen ze natuurlijk ook herenkleding. Het zijn voornamelijk pullovers en shirts. Het is meer voor de wat oudere man, maar er zitten ook kledingstukken tussen die mijn vriend kan dragen. Ook hier heb je veel keus en dat is erg fijn. De mannenbroeken vind ik stiekem nog leuker dan de shirts. Als mijn vriend zo’n broek aan zou hebben, zou hij er een stuk mannelijker uit zien.

Ik ben erg verrast door deze webshop en ze hebben ook veel leuke acties lopen. Zo krijg je een tas met een portemonnee gratis bij je eerste bestelling. Wat ik al vaker heb gezegd is dat de kledingstukken erg goedkoop zijn en rond de prijzen van de Primark zitten. De site is erg duidelijk en elk seizoen hebben ze een nieuwe grote selectie van kleding voor de moderne vrouw van middelbare leeftijd. Ik gaf net al aan dat het niet allemaal kledingstukken zijn die bij mij passen, maar er zitten wel erg leuke dingen tussen. Dit soort kleding kom ik ook regelmatig tegen in het magazine Elle. Neem zeker een kijkje op Your Look… For less, want misschien zitten er wel leuke kledingstukken voor jou tussen. Kenden jullie deze webshop al en wat vinden jullie van de kledingstukken?

10 Reacties op Your Look… For Less

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


drie + drie =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin