IMG_6064

Wat is er nou erger dan vieze, zwetende, stinkende oksels? Ik heb veel deodorants gebruikt, maar niets helpt. Of tenminste, het werkte tijdelijk. Ik kwam in aanmerking met het merk Odaban en het is een antitranspirant spray. De Odaban spray biedt bescherming voor natte oksels tot wel vier dagen. Dat is zeker een belofte! Ik had er nog nooit van gehoord en was zeer benieuwd.

De spray moet je eerst dagelijks aanbrengen en dat blijven herhalen totdat het resultaat is gehaald en daarna kan je het afbouwen naar 1 a 2 keer in de week. Je kan deze spray ook gebruiken voor zweetvoeten, maar daar heb ik gelukkig geen tot sporadisch last van.

IMG_6072

Het is een spray die je voor het slapen gaan moet gebruiken en nooit overdag. Ik spoot nooit iets van deodorant op voordat ik ging slapen, maar ik waste mijn oksels en spoot het erop. De geur is niet echt lekker, maar dat trekt gelukkig snel weg. Als je het opspuit moet je er voor zorgen dat je huid droog is. Er staat op dat je het droog kunt föhnen en dat vond ik wel iets aparts.  Je moet het erg dun aanbrengen, dus 1 a 2 spraytjes en als je een gevoelige huid hebt, kan je het ook met een wattenschijfje aanbrengen. Je mag 24 uur voor en 24 uur na het opspuiten van de spray niet je oksels scheren. Ik scheer eigenlijk elke dag mijn oksels, maar door de spray moest ik daar verandering in brengen, want anders zou ik het nooit kunnen gebruiken.

Waar ik wel mijn vraagtekens bij zette, was of dit nou wel ‘goed’ voor je huid zou zijn. De spray schakelt de zweetkliertjes slechts gedeeltelijk uit en dat zorgt ervoor dat het niet schadelijk is. Het werkt ook op basis van een combinatie van chloride, aluminium en eiwitten op je huid. Naar mijn weten is aluminium niet goed voor de huid, dus of het echt ‘goed’ is, weet ik niet.

IMG_6065

Nu is natuurlijk de vraag of het echt heeft geholpen. Dat is zeker het geval! Ik heb het om de dag gebruikt en mijn oksels blijven kurk droog, bizar. Ik heb ervoor gekozen om het om de dag te doen, omdat ik wel gewoon mijn oksels wilde scheren. Geen vieze luchtjes, geen vlekken en gewoon droge oksels! Ik was ook bang dat mijn huid er niet tegen kon, maar ik had nergens last van.

De Odaban spray is hier te koop voor €14,95 en misschien is dat aan de wat prijzige kant, maar als het echt werkt, heb ik het er wel voor over. Als het niet werkt, krijg je gegarandeerd je aankoopbedrag terug. 60 dagen lang, gegarandeerde, niet goed – geld terug garantie. Zweetikveel verkoopt verder meer producten voor mensen die (extreem) zweten. Je hebt ook producten voor je handen, voeten, billen, buik, benen etc. Ik ben dus razend enthousiast over dit product. Hebben jullie ervaring met antitranspirante sprays?

9 Reacties op Favorite: Odaban antitranspirant spray

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


× zeven = achtentwintig

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin