SAM_6069

Ik kondigde al aan dat de John Beerens Baywatch Party er aan kwam. Afgelopen donderdag was het eindelijk zo ver. Ik ging er heen met Iris en het was in Tilburg. We waren erg vroeg, dus gingen we in Tilburg wat eten. Toen we met de bus naar de locatie gingen, merken we gelijk op dat we de bus, die ons weer naar centraal zou brengen, niet konden vinden. De weg was afgesloten, dus gingen we eerst een andere bushalte zoeken.

SAM_608s3

Toen we op de locatie aankwamen, waren er al een aantal mensen. Er stonden strandstoelen waar je lekker op kon chillen en er was een kampvuurtje. Verder was er de gelegenheid om ijs te halen en natuurlijk drankjes. Ik kwam veel mensen tegen zoals: Serena en Samantha van Beautylab, Claire van Echte Meisjes, John Beerens en natuurlijk Erika Eleniak!

Ik heb een vlog gemaakt over de avond en ik vind hem erg leuk geworden. Fijne sfeerbeelden en veel gepraat. Ik had echter wel een mega pukkel en dat is voor mij echt een wonder. Maar buiten dat, was het een top avond en een heel mooie ervaring! Heel bijzonder dat ik mocht komen en dat ik leuke mensen heb ontmoet. Deze avond ga ik nooit meer vergeten.

1150381_526649574071313_992488865_n

De terugweg was jammer genoeg een ramp. We stonden vast in de trein in Geldermalsen en opeens gingen de lampen uit. Daar zaten we dan een halfuur in het donker (want het was 00:00 uur). Het was best eng en daardoor miste we onze bussen. Gelukkig waren dat niet de laatste bussen, want anders hadden we een probleem. Maar buiten dat, super avond! Gaan jullie wel eens naar strandfeestjes?

12 Reacties op John Beerens – Baywatch Party!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


− vijf = drie

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin