IMG_5331

Vandaag heb ik weer een leuke winactie voor jullie. Giveaway vind ik alleen leuker klinken, dus vandaar de titel. Ik mocht dit doen in samenwerking met BRCLTS&More. Ik mocht twee sieraden uitkiezen en zelf had ze er nog wat bij gedaan, te leuk! De lucky lady van deze giveaway krijgt dus een armband, een ketting en oorbellen thuisgestuurd. Lees verder wat je moet doen.

IMG_5323

Deze schattige sterretjes oorbellen had ze er ‘gratis’ bij gedaan en dat is super lief. Het fijne aan deze oorbellen vind ik dat ze een mooie en subtiele kleur hebben. Ik had verwacht dat de pin, noem je dat zo, van dat zachte plastic was maar dat was gelukkig niet zo. De pin is fijn en hard en je sluit hem wel met een plasticje. Ik kreeg vroeger trouwens altijd een ontstoken oor door een plastic pinnetje.

IMG_5320

Dit is een armbandje met het ‘peace’ teken. Ik vind het zelf een mooi teken en daarom had ik hem uitgekozen. Het leuke aan dit bandje vind ik de kleuren. Ze lopen erg leuk over en het is heel vrolijk. Nu het zonniger begint te worden, uhuh, is het altijd leuk om vrolijke kleuren te dragen. Met di armbandje kan je zeker lang mee doen en hij is stevig. Je moet hem straktrekken aan de achterkant, dus iedereen past hem.

IMG_5325

En als laatste dit schattige vleugel kettinkje. Toen ik hem in de webshop zag, was ik verliefd. Het is eenzelfde soort als mijn kruisjes ketting. en het is een kort model en heel subtiel.  Ik vind hem echt zo onwijs leuk en lieflijk ogen. Kort, maar krachtig.

Wat jullie moeten doen om deze drie leuke items te winnen is het volgende:

– Volg mij op Bloglovin’
– Abonneer op mijn YouTube kanaal
– Laat een leuke reactie achter

Dat was het. Ik mail de winnares eind volgende week en ik maak het niet bekend op mijn blog wegens privacy redenen. Neem zeker een kijkje op de site van BRCLTS&More want ze verkopen nog veel meer leuke, lieve, stoere en schattige sieraden. Doen jullie mee aan deze giveaway?

 

13 Reacties op Giveaway by BRCLTS&More

 • Aah die vleugel ketting is leuk! (: Ik doe graag mee met je give away hoor <3 Ik volg je natuurlijk al, ik ben ook geabonneerd op je youtube kanaal. Ik hou van je filmpjes, zo leuk! <3

 • Super leuk :) x love u en your videos 😀

 • Leuke win actie! Ik vin die vleugel ketting echt super cute. Ik doe mee! :) liefs x

 • WAAA super leuk! Ik doe mee! Ik was al geabonneerd en ik volg jou al DUSHII maar oké hier mijn (leuke) comment<3

 • heeee, ashley! super leuke give-away. alles is zo cute, en goed uitgekozen! dat peace armbandje is echt gaaf, en die vleugelketting, alles! ik volg je NATUURLIJK al lang op youtube. want je bent supeeerrr! veel liefs, dante.

 • Hey Ashley! Ik zie nu pas dat je je hele lay out hebt veranderd, omdat ik altijd via de app lees! Super vet gedaan! Zelf ontworpen? Want ik vind t echt super super super vet! En ik doe ook zeker mee met je leuke winactie! De siraden zijn echt helemaal “mij” haha!

  xxxx Anouk

 • Ahh wat een leuke sieraden! Ik volgde je al op Bloglovin en nu ook op Youtube 😀 Succes allemaal!

 • Ashley,
  Ik zie dat al veel mensen die vleugelkettinkje willen ;(
  Het is wel lief om zoon winactie te doen, dan kunnen je fans iets winnen van je hahahah..
  Maar dat vleugelkettinkje is cute <3
  Die vind ik persoonlijk het leukst ;D
  Het zou leuk zijn als ik die ooit win ,,
  Maarja je kunt het niet snel verwachten ..

  Dagdag Ashley <3

 • Okee die vleugelsketting en die peacearmbamd vind echt super leuk en dan ook nog die oorbellen ik zou dr oorbellen aan me zusje geven ze heeft altijd van die bizar grote oorbellen (ze is 8) en die sterretjes zou der veel beter staan en anders kan ik me moeder er wel mee blij maken dankjewel voor het meedoen xx manal

 • Ik doe mee.

 • heey lieve Ashley x
  ik doe mee zijn drie echt super leuke sieraden. Vind het echt lief dat je zo kort na elkaar winactie’s houd :D! trouwens je layout is super mooi geworden <3' xx

 • leuke spullen!
  ik ga niet meedoen want ik heb zelf ook een winactie. Maar ik zou wel heel graag mee willen doen.
  hmmm ik laat het je nog weten of ik meedoe.
  xoxo chantal

 • Wat een leuke blog heb je, ik heb je blog nog nooit eerder gezien helaas! Nu heb je er wel een bloglovin volger bij, en ik heb geabboneerd op je youtubekanaal met het account iLikeloveneedyou want ik wil heel graag mee doen met je winactie. Mijn email is dreamxlovely@hotmail.com en ga nu gauw duimen dat ik win.

  Liefs x Savannah.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


twee × vijf =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin