IMG_5309

Bij de MissLipgloss Goodiebox zat deze lipstick en ik weet nog steeds niet wat ik van lipsticks moet vinden. Ik draag het echt nooit, maar ik heb ze wel. Ik vind Sleek een erg leuk merk en ik heb er ook twee palettes van. Het is wel een  mini lipstick van 20 gram, maar daardoor vind ik hem super schattig. Het is een matte lipstick en bevat vitamine E. Ook de verpakking vind ik erg vrolijk en eigenlijk wil ik het kartonnetje niet weggooien. De verpakking is niet rond rond, maar ovaal en dat is erg leuk. Afwisseling in mijn stash, like!

IMG_5305

Dit schattige lipstickje heet ‘Matte Pink Freeze 780’. De kleur is heel fel en roze. Ik zit nog in een fase om te ontdekken welke kleur het beste bij mij past. Knal rood staat mij in ieder geval niet en vampy rood/bruin staat mij op zich wel, maar niet voor overdag. Dit was weer een nieuwe ontdekking. Het is een matte kleur en dat is ook goed op deze foto te zien, want er zit geen shimmer in. Dat is ook iets waar ik mee kan experimenteren. Is kijken of een matte kleur beter staat dan een normale met shimmer.

IMG_5312

Ik haat foto’s die van dichtbij zijn genomen en met name lippen. Ik vind mijn mond namelijk niet zo mooi en ‘harig’. Ik weet dat elk meisje dat heeft, maar toch blijf ik het vreselijk vinden. Ook een rare litteken boven mijn kin, buh. Maar goed, hey, de lipstick. De kleur is inderdaad erg mat en daar maakt hij een belofte mee waar. De kleur is heel, maar dan ook echt heel fel. Wat ik erg jammer vind, is dat hij erg in de lijntjes trekt. Ik ben geen expert en ook niet eens een beginnen te noemen, dus als jullie tips hebben!

IMG_5315

Fullface! Van veraf zie je niet dat het in de lijntjes trekt, maar de kleur is wel heel fel. Ik weet eigenlijk niet om eerlijk te zeggen wat ik ervan vind. Het is een kwestie van wennen, maar ik heb er helemaal geen mening over. Wel ben ik zo naar zangles gegaan, doordat ik geen tijd had om het eraf te halen. Ik weet dat de kleur totaal niet bij mijn vestje past, maar dat was ik vergeten tijdens het maken van deze foto.  Ik zou zelf nooit deze kleur kopen, maar het was leuk om ermee te experimenteren en de conclusie is dat ik matte kleuren wel kan hebben.Vinden jullie deze lipstick bij mij staan en denken jullie dat ik hiermee naar buiten kan?

15 Reacties op Sleek lipstick – Matte Pink Freeze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


negen + negen =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin