IMG_7227

Ik had al een luchtje van Beyoncé genaamd Midnight Heat, maar ik wilde meer. Van Jasper kreeg ik het eerste parfum van Beyoncé genaamd Heat. Ik had hem wel eens geroken en toen was ik er al gelijk verliefd op.

Het parfum koop je in een rood doosje voor ongeveer 15 euro. De vorm is hetzelfde als Midnight Heat en ik vind het wel iets unieks hebben, want zo weet je dat het bij elkaar hoort en zo staat hij leuk bij mijn andere flacon van Beyoncé. De flacon heeft ook een ombre effect en daar houd ik van. Het is overigens een eau de parfum en daar ben ik erg blij mee. Eau de parfum blijft namelijk langer zitten dan een eau de toilette. Er zit trouwens 15 milliliter in.

IMG_7262

Beyoncé vertelt: “Mijn parfum is een unieke uiting van de krachtige sensualiteit van een vrouw. De geur laat je sidderen van opwinding en trekt je aandacht. Tegelijkertijd is het parfum elegant, vrouwelijk en een beetje mysterieus. Ik heb dit parfum gemaakt voor zelfverzekerde vrouwen overal ter wereld, voor vrouwen die niet bang zijn om te begeren en te worden begeerd.”

De topnoten: rode vanille-orchidee, magnolia, neroli, roze perzik.
De hartnoten: kamperfoelienectar, bitterkoekjes, muskus.
De basisnoten: reuzenpijnboom, tonkabonen, amber

IMG_7211

Hij is iets poederiger dan Midnight Heat, maar hij ruikt wel een beetje zoet. Dit is wel de zwaarste parfum die ik in mijn stash heb staan. Ik moest er even aan wennen, maar ik vind hem heerlijk. Ik vind de geur erg vrouwelijk en hij is voor overdag gewoon draagbaar.

Ik kreeg dit parfum van Jasper voor mijn verjaardag. Jasper vond het echter meer een avond parfum, maar hij vond hem wel erg lekker ruiken. Hij had deze voor mij gekocht, omdat hij had onthouden dat ik dit een lekker geurtje vond. Ook vond hij het flesje leuk, want hij vond hem er cool uitzien.

IMG_7203

Ik ben heel blij met dit parfum en ik weet zeker dat ik hem vaak ga dragen. Hij staat nu naast mijn andere parfums en het staat pretty. Op deze foto vind ik de flacon super romantisch eruit zien. Hier zie je goed het ombre effect. Je ziet hier duidelijk Heat staan op de rand en op de achterkant staat Beyoncé, leuk detail. Hebben jullie ervaring met de Heat collectie van Beyonce?

19 Reacties op Heat by Beyoncé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


negen − = drie

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin