IMG_7159

Ik houd van lippenbalsems en ik kan er ook geen genoeg van hebben. Bij dit koude weer gaan mijn lippen snel kapot en bij de H&M zag ik laatst drie soorten staan en ik moest er eentje meenemen naar huis. Ik had de keuze kussen Honey Sugar, Macadamia Nut en Fig & Plum. Mijn keuze was snel gemaakt en ik nam de Honey Sugar mee naar huis. Honing doet het altijd goed bij mij en het is lekker verzorgend. Het is van de Body treats lijn en hoe de naam het al zegt, dit is een lip treatment.

IMG_7173

Als je hem koopt, zit er een schattig kartonnen hoesje omheen. Wel leuk, maar niet zo nodig vind ik. De substantie is erg fijn en hij is erg vettig. Hij ruikt ook lekker zoet en daar houd ik van. De balsem bevat wel minerale olie, kokos olie, bijenwas en parfum. Erg jammer dat ze er minerale olie en parfum in hebben gestopt. Ze laten een heel zacht laagje achter en ze voeden mijn lippen ook. Dat is wat ik wil.

IMG_7166

Ik ben erg verrast door de H&M! De balsem zit nu standaard in mijn tas en ik gebruik hem dagelijks. Hij is zo zacht en voedzaam. Ze verkopen ze niet in alle filialen, maar meestal in de grotere en vrouwelijke filialen. De balsems zijn €2,95 per stuk en dat vind ik een fijne prijs. Zijn jullie al bekend met de Body Treats lijn van de H&M?

8 Reacties op H&M Body Treats – Honey Sugar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


vier × vijf =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin