IMG_7177

Ik ben maandag jarig en van mijn vader en stiefmoeder kreeg ik dit parfum. Het is van Tommy Hilfiger en het draagt de naam Tommy Girl. Toen ik de naam zag, dacht ik gelijk dat het een meisjes parfum was, maar integendeel. Ik heb al een aardige parfumplank volstaan, dus deze paste er bijna niet meer bij. In dit artikel vertel ik jullie meer over dit parfum.

“Een verfrissende bloemige geur die frisheid combineert met ongekende sensualiteit. Delicate appelbloesem, zwarte bessen en camelia geeft Tommy Girl een verfrissende eerste indruk. Pittige mandarijnen en sinaasappelen, vermengd met een vleugje munt vormen het hart van de geur, kamperfoelie, viooltjes, jasmijn, Dakota lelie en Cherokee roos maken het parfum aantrekkelijk en sensueel. De basis word t gevormd warm sandelhout en cederhout.”

IMG_7180

Het is een sprankelende bloemengeur en het is geïnspireerd uit een Amerikaans landschap waar veel wilde bloemen voorkomen. Het is een geur uit 1985 en het is een eu de toilette. Hij vervaagt dus wat sneller dan een eu de parfum. Ik vind de geur wel lekker, maar ik heb wel eens wat beters geroken. Ik vind dit namelijk meer een lentegeur, dus ik laat hem nog even staan. Het kan zo zijn dat ik hem dan wat lekkerder vind ruiken.

Er zit 100 milliliter in en daar kan ik aardig lang mee doen. De flacon is erg simpel, maar het gaat ermee door. De vorm is driehoekig en ze heeft overigens wel een bijzondere dop. De kleur van het vloeistof is doorzichtig waterachtig en daarom vind ik hem niet zo bijzonder. Het doosje heeft wel meer kleur en leuke streepjes.

IMG_7181

Hierboven zie je een lijst met de ingrediënten. Zelf heb ik er geen verstand van. Ik ben wel blij met dit parfum, maar had liever wat anders gewild. Geuren zijn heel persoonlijk en daarom kies ik ze liever zelf uit. Je kan dit parfum kopen bij Etos, Kruidvat, Douglas etc. Zijn jullie bekend met de parfums van Tommy Hilfiger?

10 Reacties op Tommy Hilfiger – Tommy Girl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


vier × negen =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin