IMG_0638

Toen Isabella hier oud en nieuw ging vieren, had ik haar haar golvend gemaakt. Tenminste ik had een poging gedaan tot. Ik heb al van mezelf krullen en Isabella heeft stijl haar. In dit artikel laat ik zien hoe ik het gedaan heb.

IMG_0658

Ik was vergeten om een foto te maken van Isabella met normaal haar en op deze foto kan je haar haar het beste zien. Let alsjeblieft niet op mijn rare zoenkop, hehe. Isabella heeft, zoals ik net al zei, stijl haar en erg dik haar. Op deze foto had ik trouwens mijn haar gestijld.

IMG_0621

Eerst maak je allemaal kleine vlechtjes. Je kan ook één grote vlecht maken, maar dat raad ik af, omdat je dan minder effect krijgt. Het was een heel gedoe om allemaal stiekjes te zoeken, dus moet eerdaags even nieuwe kopen. Ik had een stuk of twaalf vlechtjes gemaakt en toen konden we naar de volgende stap.

IMG_0627

Je gaat de vlechtjes één voor één tussen de stijltang doen en daarna prik je ze omhoog met een speldje. Je moet wel een aantal keer met de stijltang over het vlechtje. Je doet ze omhoog, zodat je er geen last van hebt als je met een ander plukje bezig bent. Ik zie meestal dat meisjes er mooie rolletjes van maken, maar mij lukt dat echt niet. Je laat dit een paar minuten zitten en dan gaan we door naar de volgende stap.

IMG_0629

Als je een paar minuten hebt gewacht, mogen de vlechtjes eruit. Dan krijg je dit effect. Ik vind het redelijk goed gelukt, maar je ziet nog wel een beetje dat de onderkant erg stijl is. Eigenlijk moet je van die kleine elastiekjes hebben. Het bleef nog best lang zitten. Ik raad dit meer aan aan mensen met wat dunner haar, aangezien Isabella op een leeuwtje leek.

Ik vond het erg leuk om het eens te proberen en we hebben veel gelachen. Konden jullie deze methode al en wat vinden jullie ervan?

7 Reacties op How to make – wavy hairrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


twee × zes =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin