SAM_1689

Vandaag ga ik deze lipgloss van Rimmel London reviewen. Dit is uiteraard mijn duurste lipgloss, die zich in mijn stash bevindt. Ik heb een lange periode gehad dat lipgloss een must have was. Ik ging niet meer de deur uit zonder lipgloss. Altijd als ik naar de Kruitvat ging, kocht ik een nieuwe lipgloss. Mijn stash is ook aardig groot. Ik wijk al veel te veel van het onderwerp af. Ik ga het hebben over Stay Glossy. Helaas kan ik geen nummer of naam vinden.

SAM_1692

De verpakking spreekt mij erg aan. Het heeft mooie letters en het heeft een fijn formaat. Zoals jullie kunnen zien, heb ik hem al vaak gebruikt. Jammer genoeg heb ik geen goede foto kunnen maken van de dop, omdat je mij dan heel goed in de dop kan zien. De lipgloss zelf heeft een heel mooie glans.

SAM_1693

De applicator bevalt mij erg goed. Als je hem uit het flesje trekt, heb je geen last van een stroperige substantie. Het uiteinde voelt aan als een kussentje en dat werkt erg fijn. Hij voelt super zacht aan op mijn lippen. Ik ben erg tevreden met het feit dat deze applicator zo fijn is.

Rimmel zegt: ‘Up to 6 hours last and shine lipgloss’.

d

Ik vind het eng om mijn lippen van dichtbij te bekijken. Ik vind het ook eng om het aan jullie te laten zien van dichtbij. Mijn huid rondom mijn lippen is erg droog. Links heb ik niets op mijn lippen en rechts heb ik het glossje op. Met lipgloss worden ze wel veel zachter. Hij plakt helemaal niet en het is lekker. Het heeft geen smaakje en het ruikt ook niet speciaal naar iets. Ze beloven dat hij zes uur blijft zitten en blijft glimmen. Ik moet jullie teleurstellen, want na een uurtje moest ik hem alweer bijwerken. Ik moet daarbij wel zeggen dat ik heb gedronken en iets had gegeten. Er komt geen lipgloss vrij, als je er met je vinger langs gaat.

SAM_1711

Ik ben over het algemeen tevreden met deze lipgloss. Ik vind het alleen jammer dat hij al na een uurtje geheel vervaagd is. Hij is onder andere te koop bij de Kruitvat, Etos, DA, Trekpleister en de V&D voor €10,95. Konden jullie deze lipgloss al en aan welke eisen moet een lipgloss volgens jou voldoen? 

4 Reacties op Stay Glossy Rimmel London

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


twee − = een

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin