Toen ik naar de Lush ging om zeep te kopen, kreeg ik er een sample bij. Een heel klein potje met een klein beetje shampoo erin. In de eerste instantie vond ik hem heel heftig en sterk naar mango en sinaasappel ruiken. Normaal gesproken houd ik wel van zulke luchtjes, maar dit luchtje is heel overheersend. Ik had de sample los in mijn handtas gedaan en mijn hele tas rook er al naar. Ik durfde hem niet te gebruiken, omdat ik bang was dat mijn hele haar ernaar zou ‘stinken’. Toch besloot ik om de sample te gebruiken, omdat ik er veel positieve reviews over had gelezen en dat maakte mij erg benieuwd.

SAM_1791

Wat Lush zegt over deze shampoo: “De ingrediëntenlijst van I Love Juicy lijkt op een lekkere zomersalade: allemaal exotische vruchten en zeewier. Deze vruchten zitten vol voedende vitaminen en reinigende enzymen. Het zeewier heeft heel veel zachtheid. Prima dus voor vettig haar. Glans en zachtheid tegelijkertijd. Twee stuks fruit per dag? Jouw haren krijgen veel meer met I Love Juicy!”

Over het algemeen is mijn haar erg pluizend en mijn puntjes zijn heel droog. Ik wil ze er niet af laten knippen, omdat ik trots op mijn lange haren ben. Het liefst was ik mijn haar iedere dag, maar als ik dat doe, pluist mijn haar alleen nog erger en explodeert het als het ware door de volume. Ik weet dat er meiden zijn die mijn haren willen hebben. Wanneer mijn haar erg pluist, lijkt het een beetje grijs en daar schaam ik me soms voor. Ook heb ik veel last van huidschilfertjes op mijn hoofdhuid.

SAM_1792

Om terug te komen op het onderwerp, ga ik weer verder met de shampoo van Lush. Toen ik deze shampoo op mijn hoofd liet glijden en ging insoppen, verdween de geur langzaam. Ik hoefde dus niet bang te zijn, dat mijn haar er helemaal naar ging ruiken. De shampoo schuimt lekker en ik liet het een paar minuutjes intrekken. Het spoelt weer makkelijk uit je haren en het verdwijnt snel. Na de shampoo deed ik er nog een crèmespoeling in. Mijn haar was lekker zacht en ik had weinig klitten.

Mijn haar was weer opgedroogd en mijn krullen kwamen gelijk weer terug. Na het douchen ga ik mijn haren altijd borstelen met mijn vingers, want als ik het met een borstel doe, overheerst de volume. Mijn haar was heel erg glad en het glansde heel erg. Mijn huidschilfertjes zijn ook verminderd en mijn scheiding is mooi recht. Mijn haar pluist nu ook een stuk minder, dan voorheen. Mijn puntjes zijn ook veel minder droog en ze glanzen super mooi. Mijn complimenten!

SAM_1854

Als ik weer eens naar de Lush ga, neem ik zeker een flesje mee. De inhoud van de sample is heel weinig en ik kon hem maar een keer gebruiken, maar je hebt ook maar een klein beetje nodig. Helaas is de Lush aan de prijzige kant en is de winkel niet overal te vinden. Je kunt het trouwens ook via de site bestellen. De producten die Lush verkoopt, zijn allemaal geheel natuurlijk. Een flesje van 100 gram is €7,95 en 250 gram is €14,95 en 500 gram is €21,95. Persoonlijk vind ik het een beetje vreemd, dat het in gram is aangegeven.

Zijn jullie wel eens naar de Lush geweest en zouden jullie deze shampoo gaan kopen?

4 Reacties op I Love Juicy shampoo

 • Wat leuk dat het het je geholpen heeft, klinkt inderdaad als een zeer goeie shampoo! Moet nog steeds even wachten tot ik een Lush binnenstap (omdat er hier geen is).

 • Mijn haar pluist ook altijd heel erg en ik wil meer glans in mijn haar dus ik ga deze zeker een keer proberen. Je blog is heel duidelijk, hier heb ik iets aan!

 • Hey Ashley!

  Lush heeft vaak wel goeie spullen.
  Tegen droog, pluizend haar bestaat een wondermiddel wat heel lang mee gaat, namelijk; Cocosnoot olie! Dat is te koop bij toko’s, de tuinen en meeste natuurwinkels. In een pot is het vast maar zodra je het op je hand hebt smelt het vrijwel direct. Het is tevens een goeie haarmasker voordat je je haar gaat wassen, paar uurtjes in laten trekken, wassen en voilá!

  Misschien dat dit een nutteloze tip is en je dit al wist maar dacht ik reageer toch 😉

  PS: ik vind je youtube video’s leuk! <3

  • Wat een lieve reactie! Ik zag dat je mijn 100ste abonnee bent op YouTube! Dat ga ik zeker even vieren! Die cocosnoot olie ga ik zeker een keertje proberen! Dank je wel <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


drie + twee =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin