Ik ging vorige week met mijn verjaardag uit en ik wilde graag mijn outfit aan jullie laten zien. Ik had alleen andere schoenen aan, maar deze passen er ook aardig goed onder. Het beeld is erg raar en beweegt erg, maar ik moet nog een beetje experimenteren met mijn nieuwe camera. Ik denk dat ik de knopjes al gevonden heb, maar dat zien jullie de volgende keer in mijn nieuwe video.

Ik weet niet zo goed waar de kleding vandaan komt, omdat ik de kleding heb geleend van een vriendin van mij. Het rokje is een zwart topje en de schoenen komen van de Van Haren. De legging is gewoon zwart en die kan je overal wel kopen. De make-up producten zie je al voorbij komen in het filmpje zelf. De setting is ook niet de beste plek om te filmen, maar ik moet nog even kijken waar ik het anders kan doen.

Wat vonden jullie van mijn outfit en wat willen jullie de volgende keer zien?

1 Reactie op Outfit – go out

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


zes × acht =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin