IMG_7711

Ik zou maar gelijk met de deur in huis vallen, ik heb al bijna twee maanden niets van mij laten horen. Er zijn aardig wat dingen gebeurd de afgelopen maanden, maar ik wil mijn hobby weer oppakken. Er staan leuke afspraken op de planning en ik heb nog een doos vol met spullen staan die ik nog moet fotograferen etc. Ik werd een beetje bekender en helaas moet ik nu weer een beetje opnieuw beginnen, maar ik wilde opnieuw beginnen als ik er weer helemaal achter stond. Ik wil jullie in dit artikel laten weten wat ik binnenkort ga doen en wat ik de afgelopen twee maanden gedaan heb.

Afgelopen maanden bestonden uit een gekneusde voet, veel verdriet en extreme moeheid. Ik wil er niet te veel op in, omdat het nu wel weer een stuk beter met me gaat. Ik ben veel wezen uiteten en ik heb veel over mezelf geleerd. Ik ben heel erg op mezelf gaan reflecteren en ik ben achter veel dingen gekomen. Gelukkig kan ik er met mensen over praten en voel ik me een stuk beter.

Nu komen er leuke dagen aan. Ik heb twee events op de planning staan en ik ga bijna een paar dagen naar Berlijn met school. Hopelijk werkt mijn vermoeidheid een beetje mee. Verder wil ik dus weer lekker aan de slag met mijn camera en heerlijk achter mijn laptop artikels uitwerken. De laatste weken heb ik heel veel liefde gehad van iedereen en ik houd van iedereen. Mijn kijkers zijn echt toppers! Ik weet niet wat ik zonder jullie moet! Ik zou niet dagelijks gaan bloggen, dat wil ik wel, maar ik moet niet de lat te hoog voor mezelf leggen. Ik ga gewoon mijn best doen en meer dan dat kan ik niet veroorloven.

P.S. Dit is geen 1 april grap, hehe. Love you <3

15 Reacties op I’m back

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


acht − twee =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin