Hallo allemaal. Ik vertelde gisteren dat ik twee leuke events op de planning had staan en ik had ze beiden op dezelfde dag. Ik heb er een vlog van gemaakt en ik ben blij met het resultaat. Het was een super leuke, sfeervolle en gezellige dag. Wel erg druk, maar dat mag ook wel eens een keertje. Ik leerde leuke bands kennen en ik ben nu al verliefd op Milkbar. Ook vond ik het onwijs leuk om bij de opening van de Primark te mogen zijn. Ik was daar wel een beetje zielig alleen, maar ik heb mezelf prima vermaakt. Zelf had ik niets gekocht, omdat ik snel weer naar huis moest omdat ik daarna een event in Amsterdam had. Nu heb ik in ieder geval een excuus om te shoppen bij de Primark, want ik heb een giftcard gekregen. Ik wens jullie een fijne, zonnige dag.

6 Reacties op Opening Primark Nijmegen & UPcoming event

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


+ twee = zes

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin