Kardashian

De prachtige make-up lijn van de Kardashian’s genaamd ‘Kardashian Beauty’ (voormalig Khroma beauty) komt met een nieuwe zomerse collectie, namelijk de ‘Cabana collectie’. De collectie is zeer gelimiteerd verkrijgbaar. We waren al dol enthousiast over de prachtige items uit de eerste collectie van de Kardashians en ook deze collectie sluit hier perfect bij aan! De Cabana collectie is geïnspireerd op de zomerse ‘healty glow’ waar de dames om bekend staan. We zien felle kleuren, pastel kleurtjes, veel brons en natuurlijk lots and lots of glitter!

De Cabana collectie is zeer compleet en biedt je alle tools die je nodig hebt voor het creëren van de perfecte‘’Kardashian’’ look met een sexy zomerse touch. Naast make-up beschikt de collectie ook over een prachtig scala aan verschillende nagellakken in zomerse, chique kleuren. En, om de complete zomerse look af te maken, kunnen je benen natuurlijk niet achter blijven. Hier is aan gedacht met een ontzettend handige tanningsspray om je benen te voorzien van een stralende mooie tan voor een sexy effect.

De producten zijn vanaf nu verkrijgbaar via de Beautywebshop JohnBeerens.com. Snel nog even je beautycase aanvullen met deze prachtige Kardashian snoepjes voor je op vakantie gaat? Dat kan! Als je voor 16:00u besteld heb je de producten de volgende werkdag nog in huis. Ook zo nieuwsgierig naar de Kardashian Cabana producten?

4 Reacties op Kardashian Beauty ‘’ DE CABANA COLLECTIE ‘’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


acht + = zestien

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin