IMG_5736

Ik houd ervan om mijn huid te scrubben en ik heb al meerdere scrubs geprobeerd. De een vind ik te grof en de andere weer te mild. Ik ging een keer de Hydra-Body scrub van Lierac proberen, want hij belooft erg veel. Het is een hemelse scrub met een perfect exfoliërend effect (afschilfering). Het belooft je een gladde, zachte en gerevitaliseerde huid en het accentueert de natuurlijke zachtheid, maar komt hij ook zijn beloftes na?

IMG_5739

Het is een milde scrub en daar houd ik van. Net zei ik dat ik wel eens een te milde scrub heb gehad, maar deze is precies goed. Je hoeft ook maar een heel klein beetje te gebruiken, want het smeert heel goed uit. Ik gebruik het nu eenmaal in de week en ik krijg er echt een babyhuidje van, heel zacht. Door je huid te scrubben, gaan je dode huidcellen weg en het helpt tegen ingegroeide haartjes. Nadat ik had gescrubd, waren mijn benen ook veel minder droog. Een combinatie van exfoliërende scrub met micro-exfoliërende scrub laat de huid glad en gerevitaliseerd achter.

IMG_5731

De ingrediënten zijn: revitaliserend kokosnootwater, exfoliërende micropartikels, rozenmelk, lychee-extracten en frambozenextracten. De geur van lychee komt het meest naar boven en dat ruikt heel zomers. De verpakking vind ik ook erg aangenaam, omdat hij roze is en verder strak. De scrub is wel aan de prijzige kant, maar dat is het zeker waard. Hij kost €18,00 en is te verkrijgen bij Farmaline.

De scrub komt inderdaad zijn beloftes na en ik weet zeker dat hij vaker met mij onder de douche gaat. Ik krijg er inderdaad een heel zacht huidje van en ik heb minder last van een droge huid. Er zit 175 ml in de verpakking en dat is best veel. Je kan er dus ook erg lang mee doen. Deze scrub is zeker een aanrader! Kenden jullie dit merk al?

4 Reacties op Favoriete Bodyscrub van Lierac!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


zes − = drie

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin