IMG_6969

Zoals jullie onderhand wel weten ben ik gek op geurkaarsen en vooral op de geuren van Yankee Candles. Elk moment dat ik in mijn kamer zit, brand er wel een geurkaars. De koudere dagen komen er weer aan en dat maakt ook verandering voor mijn geurkaarsen. Mijn zachte en frisse geuren gaan de kast weer in en de warme geuren haal ik weer naar boven. Toen ik weer eens aan het rondkijken was op SensationalHome zag ik kerst geurkaarsen en ik was verkocht en ik kocht er gelijk vier. Van links naar rechts: Christmas Tree, Christmas Cookie, Christmas Memories en Merry Marshmallow. Deze geuren ga ik allemaal omschrijven.

IMG_6975

De naam zegt het al, Christmas Cookie ruikt naar kerst koekjes. Je ruikt een heerlijke roomboter geur en de vanille overheerst ook een beetje en dat maakt het heerlijk. Hij ruikt ook erg warm en ik kreeg er zelfs een beetje trek van. He plaatje ziet er ook al uit om op te eten. Allemaal heerlijke versierde koekjes, kom maar op.

Merry Marshmallow, complimenten voor je naam. Het plaatje deed het bij mij, want wat is dat super super super schattig. Hij heeft iets weg van de Christmas Cookie, maar deze is iets minder sterk en iets minder warm. Het is een heerlijk romige en zachte combinatie van marshmallow en vanille.

IMG_6984

Christmas Memories was de geurkaars waarbij ik de meeste twijfels had. Hoe kan je nou een geur ontwerpen die je doet denken aan kerst? Het plaatje deed mij er wel aan denken, want je ziet kerst koekjes erop staan en het geeft een heel verwelkomend gevoel. Het is een heel kruidige geur en dat vind ik ook wel eens lekker. Het is een mix van kruiden en snoep en dat maakt de geur uniek.

Als laatst Christmas Tree en daar had ik ook mijn bedenkingen bij. Zou hij echt naar kerstbomen ruiken? De eerste keer dat ik eraan ging ruiken dacht ik gelijk aan mint. Het plaatje doet mij denken aan sneeuwgevechten en gezelligheid in de sneeuw. Verweg ruik ik een geur van vertrouwde en verse dennen en er zit eucalyptus in.

IMG_6971

Ik ben heel blij met mijn nieuwe geurkaarsen en ik ga ze zeker tot het eind opbranden. Ze ruiken stuk voor stuk heerlijk en bij elke geurkaars krijg ik een ander gevoel van gezelligheid. Ze kosten €2,50 per stuk en de brandtijd is ongeveer 15 uur. Neem zeker eens een kijkje op SensationalHome want ze hebben nog veel meer heerlijke geuren. Zijn jullie al een beetje in kerst sfeer?

10 Reacties op Kerstcollectie – Yankee Candles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


− zes = een

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin