IMG_7022

Ik houd van lezen en hoewel ik dat misschien wat te weinig doe, heb ik wel een aantal lievelingsboeken. Een daarvan is Zwaar Verliefd van Chantal van Gastel. Ik kreeg dit boek in de MissLipgloss goodiebox en hij is t.w.v. €10,00. De voorkant deed het bij mij, want het zag er zo leuk en vrouwelijk uit. Het is een leuke en spannende chicklit en ik was meteen begonnen met lezen. Ben jij benieuwd hoe ik dit boek vond? Lees dan snel verder.

‘Eigenlijk zijn mijn vriendinnen en ik net Sex & the City. Al heb ik in geen tijden seks gehad. En die stad waarin ik woon is ook niet echt New York of zo. Sommigen zouden het misschien een dorp noemen. We zijn trouwens ook maar met z’n drieën, maar ik weeg in mijn eentje wel net zoveel als Carrie en Samantha bij elkaar. Dat compenseert die ontbrekende vierde vriendin dan weer wel.’ Aan het woord is Isa, een jonge dierenarts die worstelt met haar gewicht, haar werk en de liefde. Helemaal nu ze als een blok is gevallen voor Ruben, de ontzettend aantrekkelijke eigenaar van een labrador waar ze een levensreddende actie bij heeft uitgevoerd. Maar hoe zorgt ze er nou voor dat hij net zo gek op haar wordt als op zijn hond?

Isa is een jonge vrouw en ze is dierenarts. Ze werd in de nacht opgeroepen voor een spoedgeval en dat was bij Ruben thuis, want zijn hond had chocolade gegeten. Sinds dat moment is Isa helemaal verliefd op Ruben. Nu is natuurlijk de vraag of ze Ruben kan krijgen en of Ruben haar ook leuk vind. Ze worstelt ook met haar gewicht en dat is erg herkenbaar voor veel lezeressen, denk ik. Ze is op fitness gegaan door haar zusje en op de sportschool gebeuren ook de raarste dingen. Ik kom er zo op terug.

IMG_7026

De schrijfster is Chantal van Gastel en daar wil ik ook even aandacht aan besteden. Chantal van Gastel is in 1980 geboren in Breda en schrijft al bijna haar hele leven. ‘Ik kon goed verhaaltjes onthouden die in de klas verteld werden. Thuis schreef ik die uit. Ik bedacht ook zelf van alles. Ik begon met gedichtjes, want dat zag ik mijn vader altijd doen. Ik maakte tekeningen en schreef daar verhaaltjes bij. Ik schreef korte verhalen en maakte met plaatjes uit tijdschriften mijn eigen magazines. Als het einde van mijn favoriete televisieserie me niet beviel die week, dan schreef ik een ander einde, waar ik me wel in kon vinden.’ Verder heeft ze ook twee andere boeken in dezelfde reeks.

Ik heb dit boek in no time uitgelezen, want wat is het super leuk geschreven. Wel kwam ik kleine foutjes tegen in de tekst en daar kan ik totaal niet tegen. Gelukkig heeft het verhaal mij verder gebracht, want anders was ik er onmiddellijk mee gestopt. Het is echt een typisch meidenboek, want het gaat over verliefdheid, vrienden, dieren en gewicht. Ik ben erg blij dat ik Chantal van Gastel heb mogen leren kennen en ik ga nu direct haar andere twee boeken bestellen! Kenden jullie de boeken van Chantal van Gastel al?

5 Reacties op Recensie – Zwaar verliefd – Chantal van Gastel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


× vier = vier

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin