IMG_7355

Kourtney, Kim en Khloé Kardashian hebben een eigen make-up collectie genaamd Khroma Beauty. Ze zijn bekend van verschillende reality shows en ze zijn in Amerika heel beroemd. Ze geven er een draai aan hun make-up producten die erg populair is over de hele wereld. Ook hebben ze allerlei producten voor verschillende huidskleuren, dus ook voor mij, yeah! Ik heb er een lipgloss van en ik was nog onbekend met dit merk. Het enige dat ik wist, was dat de producten naam honing ruiken. Daar was ik een beetje huiverig over, want ja misschien ruik je dan als een honingpot. De kleur vond ik heel apart en had geen idee hoe het mij zou staan.

IMG_7359

Het is een roze kleurtje en de applicator is gewoon een sponsapplicator en daar ben ik erg tevreden over. Zoals jullie kunnen zien is de verpakking geinspireerd door honing. De geur is heel sterk en dat vind ik best jammer. Het had van mij wel wat subtieler gemogen. Het geeft mij wel een luxe gevoel, omdat hij ook erg mooi glimt, maar niet te kitscherig. De lipgloss draagt de naam Orange Blossem Honey. Heel toepasselijk, maar ik vind hem eerder roze dan oranje.

IMG_7374

Hier zie je het op mijn lippen. Het is een  best natuurlijk kleurtje en het is niet al te opvallend. Hij brengt erg fijn aan en hij is niet al te plakkerig. Hij blijft best lang zitten wat echt een pluspunt is bij een lipgloss. Persoonlijk word ik wel een beetje afgeleid door de geur, maar dat is lastig uit te leggen. Hij proeft overigens heel zoet, maar het smaakt niet vies.

IMG_7391

Full face bam! De kleur staat mij erg goed en beter dan wat ik had verwacht. Ik ben erg blij met deze lipgloss en ik ga hem zeker vaker dragen, maar niet dagelijks. De geur vind ik wat te sterk, maar daar kan ik niets aan veranderen. Het idee is wel erg leuk dat de producten allemaal wat met honing hebben. De producten van Khroma Beauty zijn onder andere te koop bij John Beerens voor €13,95. Hebben jullie producten van Khroma Beauty?

6 Reacties op Khroma Beauty – Orange Blossem Honey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


acht + = zestien

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin