IMG_7190

Pupa is het make-up merk voor vrouwen die houden van design en kwaliteit. De make-up is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en heeft een hoog pigmentgehalte. Ik had er alleen nog een oogpotlood van, maar sinds kort ook een glitter lakje. Het lakje komt uit de Glitter collectie van Pupa en draagt het nummer 821. Heel jammer trouwens dat ze geen namen hebben. Ik houd van glitters, maar ik vind de dekking nooit denderend. Zou dit lakje mijn laten verrassen?

IMG_7184

Het is een revolutionaire Glitter Nagellak en hij dekt voor 100% en laat je nagels vonkelen als juwelen. Uit de Glitter collectie zijn er 10 verschillende kleuren verkrijgbaar. Het lakje heeft een hoge concentratie aan glitters en parels, is extra glanzend en de houdbaarheid is lang. Het beloofd dus veel. Toen ik hem in mijn handen had, dacht ik gelijk aan de kerstdagen en ik wilde hem gelijk uitproberen.

IMG_7319

Foto boven: In het lichtval. Foto onder: In de schaduw.

IMG_7338

Het lakje dekt inderdaad in een laagje. Dat komt zelden voor bij glitter nagellak en daarom ben ik razend enthousiast. Het is inderdaad een typisch kerst kleurtje en hij glittert heel mooi. Ook droogt hij aardig snel op en kan je al snel weer dingen met je handen doen, zonder dat het je nagellak verpest. De houdbaarheid is ook goed. Hij bleef 3 a 4 dagen mooi zitten, maar toen moest ik het er weer afhalen. Het afhalen was een hel, maar glitters zijn altijd moeilijk te verwijderen. Het lakje is hier te koop voor €6,50 en dat vind ik een redelijke prijs. Hebben jullie ervaring met de lakjes van Pupa?

7 Reacties op Pupa Glitter Nail Polish

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


× drie = drie

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin