2_large

Dames, ik houd van sushi en onbekend eten. Ik eet het alleen heel sporadisch en dat is erg jammer. De laatste keer ging ik uit-eten met een vriendin bij Kimono en geloof mij, wat was dat lekker. We aten niet alleen sushi, al hadden we wel ervoor gekozen om een sushi restaurant op te zoeken. Kimono is echt een heel leuk restaurant en raad ik jullie zeker aan.

Kimono heb je in Utrecht, maar volgens mij ook in andere steden. De bushalte is letterlijk voor de deur en je wordt heel gastvrij ontvangen. Dat is natuurlijk een pluspunt. We moesten aan een grote tafel gaan zitten en er zat een ingebouwde bakplaat in. Wij moesten met andere mensen aan de tafel zitten. Wij dachten daarentegen dat het gewoon één op één was. Even later moesten wij opschuiven, omdat er nog vier andere mensen aan onze tafel kwamen zitten. Wij kregen daarom gratis koffie en thee. De bediening was ook erg fijn en erg goed.

1299161369180

Het eten was heerlijk en het was een zes gangen menu. Eerst kregen we sushi, toen groente met een rare vis, toen musi soep, toen weer groente met vlees, en toen het hoofdgerecht en ik had rijst en zalm en als laatste een dessert. Het was echt overheerlijk. Ik heb geleerd dat ik nooit meer Wasabi ga eten, want ik stond in de fik. Mijn vriendin had kip gekozen in plaats van zalm en dat ga ik de volgende keer ook doen. Wat was die kip heerlijk en die saus is niet over te klagen. Het eten was echt heel vers en ik heb van ieder hapje genoten en mijn vriendin overigens ook.

Wat ik een minpuntje vond, is dat wij steeds werden nagekeken door een vieze man die daar werkte. Hij kan het goed bedoelen, maar steeds knipogen etc. is niet echt mijn ding. Je zit er minimaal drie uur en dat is erg lang voor als je daar niet op voorbereid bent.

Je hebt veel menu’s, maar de goedkoopste was €19,95. Klik hier om de verschillende menu’s te zien. Het is het eten echt waard, want ik heb nog nooit zo lekker gegeten. Ik ga er zeker vaker eten, maar dan neem ik wel iemand mee, want alleen drie uur daar zitten met onbekende mensen is niet echt mijn ding. Houden jullie van Japans eten? 

14 Reacties op Kimono liefde voor eten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


× zes = dertig

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin