Vrijdagavond bracht je mij nog naar huis na een geweldige en leuke avond. Je bracht de vriendin van je zoon thuis en daarna je zoon zelf. De volgende dag kreeg je een zwaar en ernstig ongeluk en lag je op de IC. Mijn vader kwam mij halen en wij moesten omrijden, vanwege dat ongeluk. Een ongeluk is altijd zo ver weg, maar nu….

Iemand waar ik veel waarde aanhecht. Iemand die ik lief heb en om mij geeft. Iemand die ik geweldig vind, als moeder. Iemand die zo lief voor mij is. Deze vrouw ligt nu in het ziekenhuis en hopelijk komt ze snel weer thuis. Hoorde net dat ze van de IC af is, dus dat is super goed nieuws! Ze heeft een hersenschudding en was een lange tijd buiten bewustzijn.

Hopelijk wordt ze snel beter en ik weet zeker dat God er voor haar zal zijn. Verschrikkelijk om foto’s te zien van haar ongeluk. Zo vaak in die auto gezeten en nu is die auto kapot. Vrijdag had ze het er nog over dat ik mee ga op vakantie en nu… Hoe gaan jullie om met mensen die dicht bij je staan die plotseling in het ziekenhuis liggen?

14 Reacties op Ongeluk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


− zes = een

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin