large

18 april ben ik samen met mijn moeder drie daagjes naar Delden in Overijssel geweest. We hebben heerlijk genoten van de sauna en het zwembad, maar voornamelijk van het shoppen. We zijn een dag naar Enschede geweest waar we super leuke lente outfits hebben gekocht. Over de leukste kledingstukken ga ik wat schrijven.

shirt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit shirtje heb ik gekocht bij de CoolCat voor €12,95. Ik had hem eerder al een keer aangepast zonder hem te kopen. Ik twijfelde, omdat ik die maand al te veel geld had uitgegeven aan kleding. In Enschede kwam ik hem weer tegen en ik vond hem veel te leuk om hem voor de tweede keer te laten hangen en dus heb ik hem gekocht. Ik vind hem erg kleurrijk en daarom erg vrolijk. Ik draag meestal niet zulke kleurrijke kleding, maar deze vond ik gewoon te leuk om te laten hangen en hij staat ook erg vrouwelijk. Het shirtje is ook laag bij de rug en dat geeft het een spannende look.

DSC03144

Dit blauwe truitje heb ik gekocht bij de winkel New York Fashion voor €32. Hij staat erg vrouwelijk en hij slankt af. Het truitje is van kant met een lap stof aan de binnenkant, zodat het niet doorschijnt. Om het toch wat extra bijzonder te maken, hebben ze de mouwen wel door laten schijnen. Ik ben er erg blij mee en het is nu al mijn lievelingstruitje geworden.

shirtje

Dit bloesje heb ik ook bij de winkel New York Fashion gekocht voor €35. Deze was er niet meer in mijn maat, maar een maat groter kon ook prima. Ik vind het een erg leuke print hebben, maar het riempje er om heen vind ik wat minder. Ik heb het aan gepast met een wat bredere riem en dat stond heel erg leuk. Ik zal hem dus gaan dragen met een bredere riem.

shirtjes

Dit tuniekje heb ik gekocht bij de winkel Blue32 voor €79,95. Mijn eerste indruk was ‘wat een rare kleurencombinatie!’ Ik vond dat blauwe kleurtje er niet echt bij staan, maar het tuniekje zelf vond ik wel erg leuk. Ik ben hem gaan aanpassen en naar enige tijd vond ik het blauwe er eigenlijk wel grappig bij staan. Dat maakt het wat interessanter. Je kunt hem dragen met een broek of een legging en in de zomer misschien met blote benen. Ik ben al helemaal verliefd op dit tuniekje!

Dit waren mijn (Iris’) aankoopjes voor de lente. Welke aankoop vinden jullie het leukst?

14 Reacties op Lente aankoopjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


een × negen =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin