tumblr_mkdu7qHZbS1qdm660o1_500_large

Volgende maand wil ik een tatoeage laten zetten. Ik wil dat deze tattoo mij herinnert aan de vrijheid die ik heb. De vrijheid van negatieve invloeden en belemmeringen die mij weerhouden van de dingen die ik leuk vind. Ik ben vrij om mezelf te kunnen zijn.  Ik wil dit symboliseren door middel van een vogel(s). Hieronder heb ik twee foto’s, een van de twee wil ik op mijn schouderblad laten tatoeëren.

veugels

Als eerst wilde ik deze tattoo op mijn schouderblad laten tatoeëren. Ik vind het een erg subtiele tattoo, niet zo lomp. Ik wil niet een te grote tattoo, zodat ik later geen spijt krijg.

vogel tattoo

Maar later zag ik ook deze tattoo. Een vogel maar dan wat groter met een mooi, maar niet te opvallend kleurtje. Ook voor op mijn schouderblad. Deze is niet reuze groot, maar wel opvallender.

Wat vinden jullie van tattoos? En welke tattoo zouden jullie mij aanraden?

12 Reacties op Tattoo by Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


+ negen = tien

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin