gwhw

Iedereen heeft inmiddels wel een smartphone in Nederland. Ik heb een Blackberry, maar dat laten we er even buiten. Ik kan er mee appen, dus ben eigenlijk wel tevreden. Stiekem vind ik de hoesjes om telefoons nog leuker dan de telefoon zelf. De poespas hoeft voor mij niet allemaal. Ik heb zelf een iPod touch en daar kan ik dezelfde apps op zetten als op een smartphone. Dat neemt niet weg dat ik niet op zulke site’s mag kijken.

ijpoos

Op de site van smartphonehoesjes ging ik op zoek naar leuke hoesjes voor de iPod Touch. deze drie sprongen er voor mij echt uit. De linker en de rechter hebben een tribal print en daar houd ik van. De kleurencombinatie vind ik ook erg leuk. De middelste sprak mij erg aan omdat hij erg girly is en romantiek uitstraalt. De laatste tijd houd ik ook meer van roze en lieve kleurtjes.

Naamldegaoos

Als je echt gsm accessoires zoekt dan helpt internet je een eind verder. Je hebt hoesjes, draden, snoertjes, oordopjes en alles wat wat telefonie te maken heeft. Er is ook veel korting en daar houden we van! Heb je bijvoorbeeld een LG G2 dan kan je kijken bij LG G2 covers. Ook hebben ze accessoires voor camera’s zoals een Samsung Galaxy S4 Zoom cover. Zelf heb ik ook nog een hoesje nodig voor mijn compact camera en daar vond ik er ook nog een paar siliconen hoesjes voor. Als je ze dan laat vallen, is de kans op breken nihil.

Ik vind de site van Smartphonehoesjes erg leuk en er zitten leuke dingen tussen en je kan er eigenlijk  voor alles terecht. Het is dus een handige site waar je snel gebruik van zou gaan maken. De prijzen zijn niet duur, maar gewoon betaalbaar. En zoals het plaatje hierboven; er is veel korting. Ook verzenden ze gratis naar je huis, heb je hem de volgende dag binnen, heb je 14 dagen bedenktijd en je kan achteraf betalen. Helemaal top! Welke telefoon heb jij en wat voor’n hoesje heb je erom?

6 Reacties op Leuke accessoires voor je telefoon en meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


drie − = nul

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin