IMG_7525

Lipsticks, ik kan er maar niet aan wennen. De meeste kleuren staan niet bij mijn huidskleur en ik ben nog steeds bezig met de zoektocht. Ik heb een lipstick van WetnWild en de kleur sprak me gelijk aan en hij heeft een silk finish. De lipstick heeft de naam ‘Wild Rose’ en ik vind het altijd leuk dat producten namen hebben.

IMG_7530

De kleur is een mooi oudroze kleurtje en ik denk dat hij veel meiden mooi zal staan. Het is een kleurtje tussen rood en roze in en echt roze of echt rood staat mij helaas helemaal niet. Ik ben erg benieuwd hoe hij op mijn lippen zou staan. De lipstick bevat bestandsdelen zoals vitamine A, C en E en zelfs Aloë Vera. Dat betekent dat hij je lippen erg verzorgd en ook nog eens voed.

IMG_7546

Hier de lipstick op mijn lippen en ik ben verrast! De kleur staat erg goed en hij is niet al te opvallend. Je ziet hem natuurlijk wel zitten, maar hij is niet té. De lipstick is romig en hij smeert ook erg fijn uit. Ik heb alleen erg droge lippen aan de buitenkant en daarom lijkt het alsof ik heel erg ben uitgeschoten, maar dat is niet het geval.

Wat mij gelijk opviel, was dat ik de swatch op mijn hand niet goed kon verwijderen, dat betekend dus dat hij lang blijft zitten. Een drankje en een stevige babbel overleeft hij makkelijk, maar na een volle maaltijd moet je hem wel weer bijwerken, maar dat is bij bijna elke lipstick.

IMG_7535

De verpakking vind ik gewoon normaal. Niet te veel poespas. Hij oogt niet al te goedkoop en hij staat mooi tussen mijn andere lipsticks. Het is jammer dat het weer niet meewerkt, anders had ik veel betere foto’s kunnen maken, maar helaas. Hij komt trouwens ook in een plastic hulsje en met een dubbel kartonnetje eromheen, dus bang zijn dat hij beschadigd is niet nodig.

IMG_7544

Goed nieuws voor jullie meiden, de lipstick is in de aanbieding! Hij kost nu nog maar €2,95 in plaats van €4,95. Hij is te koop bij Beautyvoordeelshop.nl en dat is een erg fijne site en de verzending van WednWild is gratis. Korting en gratis verzending, wat wil je nog meer? Ik ben dus erg enthousiast over deze lipstick en ik vind hem nog prachtig ook en dat voor dat geld. Wat vinden jullie van dit kleurtje?

14 Reacties op Wild Rose Lipstick – Wet&Wild

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


een − = nul

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin