IMG_5267

Ik had een win-actie gewonnen van Lastdaysofspringblog en ik ontving vijf schattige rolletjes tape. Zij werkte samen met Vlinders in je buik en wat houd ik nu al van deze webshop! Ik heb al een aantal rolletjes van de Hema, maar eigenlijk vind ik deze wel een stukje leuker. Het zijn niet geweldige en leuke rolletjes tape, maar ook hoe ze aankwamen was geweldig. In dit artikel ga ik het hebben over deze lieflijke Masking tape.

IMG_5260

Ik ontving ook dit schattige berichtje en wat is het leuk gedaan met dat oranje touw. Heel apart gedaan, maar hier word ik dus echt heel blij van. Een klein, kort en persoonlijk berichtje maakt mijn dag weer goed. Te leuk! Ik krijg trouwens de laatste tijd heel veel leuke en lieve berichtjes van mijn lieve kijkers en volgers!

IMG_5271

Ik heb de vijf rolletjes even gesorteerd en dit zijn de ‘zwarte’ rolletjes. Op het bovenste rolletje staan de woorden; dream, love en wish. Dit kan je ook leuk gebruiken voor een bijzondere boodschap en je kan de woorden ook los gebruiken. De tweede is eigenlijk wel mijn favoriet. Hij is heel bijzonder en met snorren en eu mie guud! Is dat niet super schattig? De onderste is een zebrapad, maar dan gekronkeld en dat heeft ook weer iets bijzonders in zich.

IMG_5274

Dit zijn de twee schattige tapes. De bovenste is donker roze met wit gekronkeld en het doet mij denken aan een roze rivier, haha. De onderste is roze met stippels erop en dat heeft ook iets onwijs tofs! Mijn liefde voor roze is weer aan het groeien en ik vind deze rolletjes zo leuk. Ik houd echt  van schattige dingetjes en dit vind ik echt onwijs schattig.

IMG_5256

De tapes kwamen aan in dit schattige geruite enveloppe, het heet anders maar ben de naam kwijt, en mag ik even zeggen dat ik deze stikker echt onwijs tof vind! Als jullie ook van leuke tapes houden, kunnen jullie altijd naar de site van Vlinders in je buik, want ze verkopen zulke leuke en schattige spulletjes. Ik ben helemaal verliefd op deze webshop en ik zou graag meer spulletjes van hen willen hebben. Kenden jullie Masking tape al en wat vinden jullie ervan?

 

20 Reacties op Leuke tapes van Vlinders in je buik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


− vier = drie

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin