DSC03277

Vandaag vertelt Iris over haar collectie kleurlenzen. Zelf houd ik niet van dingen in mijn oog doen, maar Iris heeft daar geen problemen mee. Klik op meer lezen, om haar collectie te zien.

DSC03285

Twee jaar geleden kocht ik voor het eerst kleurlenzen. Ik wilde ze voor Halloween. Ik kocht toen witte lenzen met een zwart randje, deze heten Black And White en ik heb ze online gekocht bij Large. Deze lenzen geven een soort zombie look. Per lens betaal je €12,99 en ze gaan 12 maanden mee. De lenzen zie je hierboven op de foto. Ze vallen heel erg op en je krijgt er veel reacties op. Ik draag zelf dagelijks contact lenzen, dus met indoen had ik verder geen problemen. Wel zag ik continue de randen van de lenzen. Ik kon daar wel aan wennen, maar het kan voor anderen wel erg vervelend zijn.

DSC03253

Het tweede paar dat ik heb gekocht zijn zwarte lenzen. Deze heb ik ook speciaal voor een feest gekocht, ze deden mij denken aan poppenogen. Ze vallen een stuk minder op. Helaas zijn ze niet erg geschikt voor een feest overdag. Je pupillen zijn dan namelijk kleiner, waardoor je jouw eigen kleur ook ziet en dat valt bij deze zwarte lenzen meer op dan bij de witte lenzen. Ik vind dat persoonlijk wel erg jammer. Op de foto hierboven kan je dat ook een beetje zien als je goed kijkt. Ook bij deze lenzen zie je de randen een klein beetje. Ik heb ze gekocht bij de feestwinkel Hokus Pokus in Zeist voor €24,95 en ook deze gaan 12 maanden mee.

Naamloos

Het laatste paar lenzen heb ik zelf nooit gedragen, ze zijn van mijn vriend. Het zijn draken lenzen, ook gekocht bij de Hokus Pokus voor €24,95. Deze gaan ook 12 maanden mee. Helaas blijft de lens niet altijd recht in je oog zitten, bij mijn vriend ging de ovale pupil vaak horizontaal zitten en dus niet verticaal zoals dat eigenlijk hoort. Zo’n soort lenzen haal ik dus in ieder geval niet. Wat vinden jullie van mijn kleurlenzen? En dragen jullie zelf ook kleurlenzen?

14 Reacties op Kleurlenzen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


vier + = acht

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin