IMG_1048

Gisteren was het Valentijnsdag en ik kreeg dit boekje. Ik houd altijd wel van kleine en schattige boekjes met kleine teksten of gedichtjes. Toen ik dit boekje kreeg, was ik erg enthousiast. Liefde is… in voor- en tegenspoed! Iedereen heeft wel eens kleine probleempjes in een relatie, maar je moet er het mooie en het goede eruit halen. Dit zijn boekjes van Minikim, als ik het goed zeg.

IMG_1055Liefde is… er de moed in houden in sombere tijden
Liefde is… de dag dat je met hem door de kerk loopt

IMG_1052

Liefde is… iemand die je helpt de brokken te lijmen

IMG_1051

Liefde is… samen op de goede weg zijn

Ik vind het een erg leuk boekje en ik zou hem goed opbergen en als ik ooit problemen in mijn relatie zou krijgen, dan kan ik het erbij pakken en kijken hoe mooi de liefde eigenlijk is. Dank je wel voor dit boekje, Jasper. Nu je mama in het ziekenhuis ligt, ben ik er voor je! Zijn jullie bekend met zulke schattige en kleine boekjes en hebben jullie nog iets gekregen voor Valentijn?

10 Reacties op Liefde is… in voor- en tegenspoed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


+ vijf = twaalf

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin