jaspera

Vandaag ga ik twee lipproducten bespreken van Forever21! Jullie krijgen nog een shoplog te zien, maar dat wordt in een andere vorm. Ik heb twee lipglossjes gekocht. Ik was erg benieuwd naar de make-up van Forever21. Dus ik nam twee verschillende.

jasper

Zo zien de applicators eruit. Van de blauwe mint flavored gloss is een makkelijk dingetje om mee te nemen en snel op te doen. Bij de andere lipgloss is het een kwastje en hij voelt erg hard aan, dat vind ik wel een klein minpuntje.

IMG_0354

Als eerste van de HINT OF COLOR lijn de mint flavored gloss. Hij is best groot en hij sprak mij aan omdat er mint inzit en omdat de kleur zo’n leuk en vrolijk kleurtje is. Ik verwachtte dat hij erg naar mint zou smaken en de kleur zou gewoon glanzend zijn.

IMG_0358

Mijn lippen met de mint flavored gloss. De substantie vind ik niet zo heel lekker, omdat ik snel het idee heb dat het van mijn lippen afglijd. Heel ver weg ruik ik mint, maar ik had meer verwacht. Het aanbrengen daarentegen gaat wel erg goed en makkelijk. Het is trouwens niet getest op dieren, een pluspunt.

IMG_0355

Dit is de lipgloss en hij heet ‘naturel’, geweldig hoor zo’n naam, not! Het is een oud roze kleurtje en de dop is echt geweldig. Wel wat nep, maar wat een leuke en vrolijke dop. Die glittertjes, daar word ik blij van.

IMG_0357

Hier heb ik hem op en de applicator vind ik niet heel fijn. Het voelt heel hard aan op je lippen en er komt weinig van af. De kleur is gewoon naturel, wat de naam van het glossje al benoemd. Het voelde best vettig aan, maar het glanst wel erg mooi.

Ik zou de volgende keer niet meer lipproducten van Forever21 kopen, omdat ik ze iets vind tegenvallen, maar dat zegt niet dat de andere producten ook minder zijn. Ik ben nu erg benieuwd naar de oogschaduw en naar de blushes. De mint flavored gloss was €1,90 en de naturel lipgloss €3,90. Wat vinden jullie van de lipproducten van Forever21?

6 Reacties op Lip products from Forever21

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


een + vier =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin