IMG_5010

Ik was twee weken terug met Iris naar het ‘Webshop Til You Drop event’ geweest en daar stonden allemaal verschillende kraampjes. Er was ook een kraampje van het merk LOOKx en als je daar een formuliertje invulde, mocht je een lipglossje kiezen. Bij mij raadde ze deze kleur aan en deze kleur had ik nog niet in mijn stash. Bruin is niet echt de kleur naar waar ik naar grijpen, maar toch wilde ik hem graag proberen.

IMG_5013

De applicator is gewoon normaal en hij is erg makkelijk om mee aan te brengen. Lipgloss staat bij mij bekend als een ‘plakkerig’ goedje, maar deze is echt heerlijk. Hij lijkt meer een lipstick qua substantie en hij is helemaal niet plakkerig. Het is wel jammer dat het witte van dat staafje een beetje erg smerig is, maar daar hebben wij geen last van. Het formaat is klein, aangezien dit een tester is.

Wat LOOkX over dit lipglossje zegt: ‘Er zijn maar liefst negen verschillende glossen met speciale ingrediënten (3D-pigmenten) voor volle, driedimensionale lippen. Daarnaast schitteren de lippen dankzij glans- en glitterparels. Alle kleuren lipgloss zijn er ook als minigloss (sleutelhanger). De LOOkX Lipgloss heeft een lange houdbaarheid en hydrateert de lippen direct.’

IMG_5019

Ik had aardig wat foto’s gemaakt van mijn lippen en van mijn gezicht, maar ze waren op een één of andere manier niet goed gelukt. De kleur is erg mooi en subtiel en hij trekt erg snel in de lippen. Hij heeft ook een mooie glans en ik lijk ietwat ouder met dit kleurtje op. Ik ging de eerste paar uren niets eten of drinken en daarna nam ik een glas water en het zat er nog helemaal op. Toen ik sushi ging eten, vervaagde het wel een beetje, maar dat kan je natuurlijk verwachten.

IMG_5009

Ik ben heel blij met deze lipgloss en ik weet zeker dat ik hem, of de grotere variant, opnieuw zou kopen bij LOOkX! Deze mini’s kosten €6,05 en het normale formaat kost €18,25. De prijs zou misschien ietwat prijzig zijn voor jullie, maar dan heb je ook wat. Ik ben heel tevreden over dit glossje en ik ben blij dat ik dit merk heb leren kennen, want de naam zei mij eerst helemaal niets. Kenden jullie dit merk al?

14 Reacties op LOOkX lipgloss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


vier × = twaalf

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin