IMG_5006

Ik had kaartjes gekregen voor Webshop Til You Drop van SensationalHome en zij stonden daar ook met hun stand. Daar moest ik natuurlijk wel een kijkje nemen en ik moest ze  natuurlijk ook bedanken. Ik had zes geurkaarsen uitgekozen en ik mocht er nog één gratis uitkiezen. Te leuk. Vandaag ga ik ze allemaal behandelen en de vorige keer was ik heel enthousiast over de geurkaarsen van Yankee Candles.

IMG_4994

Camomile Tea zegt het eigenlijk al. Hij ruikt naar kamille thee en ik vind die thee heerlijk. Ik ben echt een theeleut, haha. De heerlijke kalmerende aroma van kamille en honing doordrenkt met theeblaadjes en een vleugje citrus schil. Het geeft mij inderdaad een rustig gevoel en het is een heel lekkere geur voor als je gestrest bent. Wat ik ook heel fijn vind aan deze geurkaars is dat hij heel natuurlijk ruikt.

Wedding Day had Iris voor mij uitgekozen en het is niet een geur die ik zelf zou kiezen, maar hij heeft wel iets lekkers in zich. Het is een verfijnde en rustgevende mix van bloemen en subtiele vruchten, altijd in goede stijl. Hij ruikt heerlijk naar rozen en meer heb ik er eigenlijk niet aan toe te voegen.

IMG_4997

Vanilla Cupcake is de zoetste van allemaal. De rijke, romige aroma van vanille cupcakes met een vleugje citroen en veel botercreme. Hij is inderdaad heel erg vergelijkbaar met een zoete cupcake en hij ruikt heerlijk. Ik word echt vrolijk van deze geur en ik krijg gelijk trek, als ik het plaatje zie.

Vanilla Lime is een beetje vergelijkbaar met haar zusje, zo noem ik ze even. Deze geur is iets frisser en is iets minder zoet. Glad en verfrissend, hij ruikt naar romige, volle vanille met zoete rietsuiker en een twist van pittige limoen. Hij ruikt heel apart, maar ik vind hem echt heerlijk. Ik vond limoen met vanille een rare combinatie, maar nu houd ik er van.

IMG_4998

Turquoise Sky vond ik erg bijzonder vanwege de kleur. Ik moet zeggen dat ik nu pas het plaatje thuis kan brengen. Het is namelijk een fles met een briefje erin. Kalme, zilte lucht met een snufje zeegras en muskus, zweeft zachtjes over de golven, op zoek naar een avontuur onder een heldere blauwe hemel. Bij deze geurkaars vind ik het moeilijk om de beschrijving erbij te vinden. Hij ruikt daarentegen wel erg lekker.

Beach wood is een naam die mij gelijk liet denken aan hout. Ik heb een geurkaars van de Bath and Bodyworks en die ruikt ook naar hout en die vind ik vreselijk. Dit is trouwens de geurkaars die ik er gratis bij kreeg. Gekruid door elementen. Deze moderne mix van vetiver, zoute lucht en drijfhout creëert een intrigerende geur. Ik vind deze geur erg indrukwekkend en het doet mij echt denken aan het strand.

Pink Sands is de laatste van dit stel. Het is een ontspanning naar een exotisch eiland in een prachtige mix van heldere citrus, zoete bloemen en kruidige vanille. De vanille ruik ik erg goed, maar de rest kan ik er moeilijk uit halen, maar dat kan ook komen omdat ik al aan te veel kaarsen heb geroken.

IMG_4982

Ik ben erg tevreden over de geurkaarsen van Yankee Candles en ik ben erg blij dat ik er weer zeven aan mijn geurkaarsen stash heb mogen toevoegen. Op het moment dat ik dit schrijf, zijn er al een paar bijna op. Ze zijn te koop bij deze webshop en de service is erg snel. Deze votive formaat kost €2,50 per stuk en ze branden ongeveer 15 uur. Je hebt ook erg veel diverse geuren en dat maat deze webshop uniek. Ik ben echt blij dat ik deze site heb leren kennen. Bestellen jullie wel eens wat via SensationalHome?

12 Reacties op Yankee Candles #2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


zes + drie =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin