logo

Jullie weten dat ik bezig ben om kleding te zoeken die mij wat ouder laten lijken. Ik surf vaak op het internet en laatst kwam ik in aanraking met Mona-Mode. Het is een webshop die heel veel verschillende merken verkoopt. Al deze merken kende ik nog niet, maar er zitten wel erg interessante merken bij, zoals Olsen.

LP-Teaser-1307-Apfelgruen-NL_02

Wat ik erg leuk aan deze webshop vind, is dat ze de kleur ‘appeltjesgroen’ als trendkleur hebben. Het heeft zelfs zijn eigen thema, leuk! Eigenlijk wist ik niet eens dat dat een trendkleur was, maar ik vind het hartstikke leuk! De kleur is erg vrolijk en fris en dat hebben we nodig in de zomer.

Naast kleding verkopen ze ook producten voor in de slaapkamer, zoals hoeslakens en dekbedovertrekken. De dekbedovertrekken zijn echt in mijn smaak en lekker strak. Ik krijg binnenkort een nieuwe kamer en dan moet ik ook bijpassende overtrekken hebben.

LP-Teaser-1307-Spitze-NL_01

Ze hebben ook een ander thema genaamd ‘Superchic’. Wat de naam al zegt, is het wat chiquer en met voornamelijk kant. Ze hebben bijvoorbeeld leuke jurkjes die je vrouwelijkheid goed accentueert. Zoals jullie weten, vind ik kant erg leuk en dat is een pluspunt.

De prijzen liggen wel iets boven mijn budget, aangezien ik een studentje ben. De prijzen liggen rond de € 20,00 en de € 120,00. Ik ga deze webshop zeker onthouden voor de toekomst. En ik ga zeker weer een kijkje nemen, als ik een nieuw tweepersoonsbed heb. De site is ook duidelijk en dat is natuurlijk erg fijn, want je kan zoeken per kledingstuk, merk en collecties. Je kan er ook gewoon met Ideal betalen, dus problemen met betalen is er niet bij. Het is zeker een kijkje waard om hier te kijken. Kenden jullie deze webshop al?

12 Reacties op Mona Mode!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


acht × = zesenvijftig

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin