IMG_5748

Ik houd van nagellak en van leuke kleurtjes op mijn nagels. Ik heb nagellak van heel veel verschillende merken, maar van Miss Sporty had ik nog niets. Daar is nu verandering in gekomen. Ik heb twee lakjes uit de Clubbing Colours lijn. Lakjes die je kan dragen wanneer je een feestje hebt of wanneer je naar de disco gaat. Zelf ben ik daar niet zo gek op, maar de lakjes hebben wel leuke kleurtjes. Het belooft ook dat ze snel drogen. De kleuren zijn op bovenstaande foto wel iets lichter.

IMG_5841

Excusus voor mijn nagels, maar mijn ringvinger was net afgebroken. Door de belichting lijkt het alsof het heel slordig is gelakt, maar dat valt echt wel mee. Het lakje heet ‘462’, erg jammer dat ze geen echte namen hebben. Het lijkt net alsof het door het licht lichter wordt, want nu ik dit typ, lijkt het lakje wel rood. Het mooie aan dit lakje vind ik de shimmer. Hij is heel apart en licht, maar wel heel diep.

IMG_5855

Op de foto lijkt dit lakje licht blauw, maar nu ik dit typ lijkt het eerder donkergroen. Heel apart! Dit lakje vind ik zelf mooier dan de roze/rode. Het is meer een mengelmoesje van blauw en groen en dat geeft het hem een unieke kleur. Dit lakje heet ‘463’. In dit lakje zit geen bijzondere shimmer, maar hij glanst wel mooi. Ik ben erg tevreden over dit lakje.

IMG_5752

Elk potje bevat 7ml en dat vind ik een juiste hoeveelheid. Wat mij ook opviel, was dat de kwastjes erg groot en dik waren. Dat ben ik niet gewend, maar het lakt op zich wel goed. Je moet alleen oppassen dat je niet te veel nagellak op je nagels doet, want anders zitten je hele vingers onder, zie de swatch 462. Ik ben aardig tevreden over deze lakjes en ze kosten €1,99 per stuk en ze zijn te koop bij de Etos. Hebben jullie ervaring met de lakjes van Miss Sporty?

8 Reacties op Nagellakjes van Miss Sporty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


negen + negen =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin