IMG_5775

Lipstick en ik… We moeten nog even aan elkaar wennen. Ik kan er namelijk niet goed mee overweg, want als ik een keertje met mijn lippen over elkaar ga, zit de lipstick al op plekken waar het niet hoort. Ook de juiste kleur vinden, vind ik erg lastig. Ik heb een donkere huid en ik heb echt geen idee wat mij nou echt goed zou staan. Ik kwam in aanraking met ‘417 Flirty’ en hij is van New York Color. Ze noemen het een ‘Expert Last Lip Color’.’ Ik heb ook geen ervaring met dat merk, dus ben dubbel benieuwd.

IMG_5788

De kleur is roze net als de verpakking zelf. Normaal zou ik roze verpakkingen kinderlijk vinden, maar hier valt het wel mee. Op deze foto lijkt het alsof er heel veel glitters in de lipstick zit, maar dat valt reuze mee. Hij bevat wel veel shimmer en dat vind ik erg mooi. Hij ruikt ook erg lekker en totaal niet chemisch.

IMG_5872

Tada! Ik heb hem aangebracht en ben niet met mijn lippen over elkaar heen gegaan, maar gewoon wat gedept. Omdat mijn bovenlip veel donkerder is dan mijn onderlip, heb ik altijd het gevoel dat ik met twee verschillende kleuren rondloop. De kleur vind ik erg mooi staan en hij brengt ook gemakkelijk aan. Hij is een beetje creamy van structuur, maar dat is juist fijn. Hij trekt niet erg in de lijntjes, want daar heb ik wel vaker last van gehad. Het is geen kleur die ik iedere dag zou dragen, maar voor een feestje is het wel te doen!

IMG_5865

Dit is niet de mooiste foto van mezelf, maar hier zie je wel goed de lipstick. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik vind hem wel erg mooi, maar of die echt bij mij past? Verder blijft hij best lang zitten en NYC heeft 15 verschillende kleuren. De lipstick is te koop bij het Kruidvat en Trekpleister en kost €2,99 Wat vinden jullie van deze lipstick?

15 Reacties op NYC lipstick Flirty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


− negen = nul

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin