Vroeger keek ik heel sporadisch naar films. Ik kon me er niet goed op concentreren en ik hield al helemaal niet van romantiek. Als mensen gingen zoenen in een film, draaide ik mijn hoofd gelijk weg. Ik vond films kijken gewoon niet leuk en als iemand anders een film wilde kijken, moest ik naar mijn gevoel gewoon anderhalf uur wachten. De laatste tijd heb ik mezelf de tijd gegeven om films te gaan kijken. Ik wilde me aan gaan leren om juist romantische drama films te gaan kijken, omdat ik wilde proberen om geraakt te worden door films.

Moulin Rouge
Deze film gaat over een nachtclub in Parijs. Toen ik de beschrijving las, sprak het mij helemaal niet aan. Het gaat over een nachtclub en over romantiek. Het was wel een romantische drama film. Het is een erg drukke film en je krijgt veel beelden te zien. Je moet heel goed opletten, want elke scene is belangrijk. Het is een soort van musical en daar moet je van houden. Ik heb hem tot het einde gekeken zonder andere dingen tussendoor te doen. Het verhaal is ook heel goed in elkaar gezet. Deze film raad ik jullie echt aan.

My Sassy Girl
Deze film werd mij aangeraden door een goede vriendin. Ze dacht dat ik deze film geweldig zou vinden en mijn complimenten. Het verhaal is wel erg divers vergeleken andere films. Het gaat over een vrouw en zij is heel erg apart en een tikkeltje gek. Een man vindt haar leuk, maar hij twijfelt. De vrouw heeft iets ergs in haar leven meegemaakt en ze heeft nu herbelevingen met die man. Ze schrijven brieven en verstoppen die onder een boom. Precies een jaar later komen zij weer bij elkaar, maar komen ze allebei wel? Ik heb echt genoten tijdens deze film en ik denk dat jullie dat ook wel gaan doen.

Remember Me
Dit is een bekende onder ons. Dit is ook een romantische drama film. Ik ben geen fan van Robbert Pattinson, maar ik moet zeggen dat hij het niet gek doet. Het verhaal is ook erg divers, omdat Tyler de politieman wil pakken, door middel van zijn dochter. Uiteindelijk vind hij de dochter echt leuk. Het einde is wel erg indrukwekkend. Ik had dit helemaal niet verwacht. Ik raad jullie deze film echt aan.

The Last Song
Ik was een grote fan van Miley Cyrus, maar haar acteerwerk is daarentegen niet op haar best. Maar Liam Hemsworth vind ik echt geweldig. Wat een heerlijke man om naar te kijken. Het verhaal vind ik wel erg aangrijpend. Eerst had ze een hekel aan haar vader en langzamerhand verandert dat. Er gebeurde iets in de film waar ik wel heel erg van schrok. Ik moet jullie bekennen, dat ik er wel een traantje bij heb laten vallen.

500 Days of Summer
Deze film viel mij een beetje tegen. Het verhaal is wel goed, maar ik had er denk ik meer van verwacht. Summer is trouwens een persoon, want daar had ik me in vergist, hehe. Eerst dacht ik dat het de zomer was. Het gaat over een man en hij ontmoet een vrouw. Ze vinden elkaar leuk, maar er gebeuren verschillende dingen. Wat er precies gebeurt, wil ik jullie besparen. Hij is wel leuk om te kijken, maar ik hoef hem niet nog een keer te zien.

An Education
Deze film was de eerste uit de reeks van films die op mijn lijstje stonden. Het gaat over een jonge meid en een wat oudere man. Ze vinden elkaar leuk, maar het leeftijdsverschil vinden de meesten niet goed. De jonge meid wordt meegezogen in het leven van haar vriend door middel van feestjes en luxe. Ik vond het een leuke film, maar spannend niet. Het einde is ook wel te verwachten. De acteertechnieken vind ik echt super. Ik ga deze film zeker nog een keertje kijken.

Charlie St. Cloud
Ik houd van zeilen en ik wilde een romantische drama film kijken. Deze film komt dan goed van pas. Het broertje van Charlie overlijdt, maar Charlie kan hem nog steeds zien en hij spreekt iedere avond met hem af. Charlie wordt verliefd en zijn broertje heeft het gevoel dat hij hem vergeet. Het is een heel zielig verhaal en ik schrok heel erg van het einde. Zac Efron speelt in deze film. Ik ben geen fan van hem en eigenlijk ook nooit geweest. Zijn gezichtsuitdrukkingen vind ik in deze film geweldig. Zijn emoties kan ik heel makkelijk overnemen. Deze film vind ik heel goed en ik raad hem jullie zeker aan.

Ramona and Beezus
Deze film wilde ik alleen maar kijken, omdat Selena Gomez de hoofdrol speelt. Ze acteert erg goed. Het is meer een film voor de wat jongere onder ons. Er zit geen spanning in de film, maar de manier van filmen en acteren vind ik wel aantrekkelijk. Ramona is het zusje van Beezus en ze wilt er alles aan doen, dat ze het huis niet uit hoeven, want ze hebben problemen. Bij sommige scènes heb ik wel gelachen. Ik vind dit meer een film om aan te zetten, als je bezig bent. Je hoeft niet per se alles te zien, omdat het allemaal om hetzelfde draait.

Sorority Row
Als laatste heb ik deze horror/triller film gekeken. Ik haat het om enge films te kijken in mijn eentje, dus ik ging deze kijken met mijn buurmeisje. Het gaat over een groepje vriendinnen en samen willen ze een jongen terugpakken. Ze doen alsof er een meisje dood is gegaan en ze willen haar begraven. De jongen denkt dat het echt waar is en steekt het meisje, zodat ze echt dood is. Iedereen schrok er van. Nu is het meisje echt dood. Ze beloven elkaar om niets te zeggen, maar dan gebeuren er vreselijke dingen. Het verhaal is echt geweldig en deze film ga ik zeker nog een keertje kijken.

Deze films heb ik de afgelopen tijd gekeken. Het is mij wel gelukt om geraakt te worden door films. Welke films hebben jullie de afgelopen weken gekeken?

6 Reacties op Negen typische meidenfilms

  • Leuk rijtje films! Een paar kende ik nog niet.

  • Zitten leuke films tussen!

  • Ik heb geen enkele van deze films gezien…. Wat erg! Snel maar eens verandering in gaan brengen…
    De laatste film die ik heb gezien is Kill Bill 1… Heerlijke revende film. :-)

  • Nou je hebt echt goed je best gedaan. Remember me vond ik echt een teleurstellend einde, gewoon omdat het echt geen happy end is na al die problemen. 500 days of summer was vrij saai ookal vind ik Zoey Dechanel er goed in acteren. Sorority Row, best goed verhaal maar vrij ongeloofwaardig naar het einde toe (oh ze is dood, toch niet). En Moulin Rouge is die soort van klassieker film in zijn categorie. Laatst heb ik nog gekeken naar Frozen, Meet my mom, To love and die en Category 6: Day of Destruction.

  • Ik ken bijna alle films uit het rijtje, maar ik heb er geen een gezien. Haha.
    Sommige staan al tijden op mijn lijstje met ‘nog te kijken films’, maar ik maak er nooit echt tijd voor.

  • charly st cloud en 500 days of summer zijn echt zooo leuk! Heb beiden in 2013 gekeken denk ik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


zes × = achtenveertig

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin