large (2)

Het koude weer is weer eens aangebroken en de dikke truien komen weer tevoorschijn. Aan de ene kant erg jammer, maar aan de andere kant is het wel weer leuk. Op dit moment brandt er ook een heerlijke geurkaars met warme kruiden en heb ik een onsesie aan. Kleding kan je maar niet genoeg hebben en daarom ging ik op de site van Zalando zoeken naar leuke inspiratie en naar koopjes!

truien Zalando

Truien

Als eerste deze truien. De linkertrui vind ik erg leuk omdat er Love Like Live opstaat. Dat vind ik erg belangrijke dingen in het leven en het is een warme trui. Je hebt deze trui ook in het wit en in het bruin. Hij kost nu €39,95 i.p.v. €49,95. De middelste trui is een beetje fout, maar daarom vind ik hem juist super leuk. Hij is leuk te combineren met een bordeaux rode broek. Hij kost nu €44,95 i.p.v. €49,95. De rechter is heel apart, maar daarom extra leuk. Hij is gemaakt van een heel mooie en warme stof. Hij is ook in het blauw te koop en dan zijn de figuurtjes wit, maar die vind ik niet zo mooi. Hij kost nu €29,95 i.p.v. €49,95.

schoeen

Sporten

Wat ik gelijk opmerkte was dat er heel veel korting was. Niet alleen op de truien, maar ook op herenmode, broeken, woonaccessoires etc. Sporten is ook een ding wat ik graag doe in de winter, maar dan thuis op mijn kamer. Hardlopen is natuurlijk ook goed, maar daar heb je ook fijne sportschoenen voor nodig. Ik zag bij Nike een aantal super mooie schoenen staan en ook weer een aantal met korting. Het is trouwens ook een doel van mij om weer veel sportiever te worden. Meer hardlopen en meer trainen. Ik ben de laatste maanden veel gaan fitnessen, maar de laatste tijd heb ik daar helemaal geen tijd meer voor.

Natuurlijk vind ik nachtmode ook erg belangrijk voor de koudere dagen. Ik slaap in ieder geval niet meer in mijn ondergoed, maar ik heb nu gewoon een heerlijke dikke pyjama aan. Ik vind Zalando een erg leuke webshop en ook al heb ik er nog nooit iets van besteld, ik wil het wel eens doen en vooral die leuke truien. De plaatjes komen trouwens van Zalando.nl en de bovenste van Weheartit.com. Wat vinden jullie heerlijk om te dragen in de winter?

14 Reacties op Wintermode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


acht − twee =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin