IMG_8602

Een tijdje terug hebben we een leuk pakketje binnengekregen van gsmpunt.nl met daarin de NUDE Move S Bluetooth speaker. Omdat Jasper hier meer verstand van heeft, leek het mij leuk om zijn mening hierover te vragen. Om die reden hebben wij samen dit product beoordeeld. Het is geschreven door Jasper.

Wat mij meteen opviel was de mooie vorm en de matte randen. Hij heeft een leuke afgerond-vierkante look en een bescherming met een visnetpatroon voor het bewegende gedeelte waar het geluid uitkomt. Hij ziet er op het eerste gezicht ook stevig uit, dat je niet per se bang hoeft te zijn dat hij kapot gaat als hij valt, maar ik heb dit uiteraard niet getest. Het omhulsel voelt wel aan alsof hij schokdempend is, maar ik zou het niet riskeren… bij geen enkel elektrisch apparaat eigenlijk, haha. Er zit een dik touwtje aan zodat je hem ergens aan kan hangen, zoals je achteruitkijkspiegel in je auto waarvan de speakers prut zijn. Volgens gsmpunt.nl is hij ook spatwaterproof.

Daarentegen heb ik wel wat op- en aanmerkingen op de geluidskwaliteit. Het zit namelijk zo. Wanneer je een speaker koopt, doe je er goed aan om advies te vragen bij de verkoper. Een winkel is daar het best voor. Iedereen heeft namelijk andere wensen. En voor ieder persoon is er dus een andere speaker. Ashley is helemaal blij met deze speaker. Hij geeft voor haar prima geluid en ze is er heel voorzichtig mee.

Ik daarentegen hecht heel veel waarde aan een goede bass. Bastonen zorgen juist voor het voller maken van geluid en liedjes met als genre dance, dubstep en andere liedjes waar de bas duidelijk in voorkomt staan nou net op mijn telefoon. Wat ik bij deze speaker merk is de dofheid van de bass. Waar mijn eigen speaker hard en duidelijk de bass toevoegt aan het geluid, geeft de NUDE Move S een zacht, lief randje aan de tonen. Voor mensen die houden van pop, klassiek, rustige muziek en muziek op de achtergrond is dit een prima ding, bijvoorbeeld voor Ashley. Hij is stevig, heeft een relatief goed bereik voor zijn grootte en hij kan makkelijk meegenomen worden. Zijn dunne vorm is echter ook meteen zijn valkuil. Hierdoor heeft hij minder ruimte voor het zware werk.

IMG_8604

Deze speaker kost bij gsmpunt.nl €39,95 en hij is verkrijgbaar in Mint, Coral en Black-uitvoering. Ik vind deze prijs net een tikkeltje te duur voor wat hij te bieden heeft. Verschillende andere meeneembare speakers geven voor iets meer dan een tientje een rondere bass en een harder geluid. Er zit ook geen aux-in kabeltje bij, maar die was ook afwezig bij mijn andere speaker, dus dat maakt niet uit. Wel is er een aansluiting voor een aux-in kabel, wat bij bluetooth speakers ook wel eens niet aanwezig is. Daarentegen is Ashley er dolblij mee en zal ze hem veel gebruiken. Ashley vindt het geluid helemaal prima en zij is niet zo kritisch als ik. Zij vindt de prijs-kwaliteitsverhouding goed.

Nog een leuke tip wat betreft de website waar de speaker vandaan komt: gsmpunt.nl verkoopt ook nog een variërend aanbod van andere telefoon- en tabletgadgets waaronder opladers, stylus-pennen en telefoonhoesjes, zoals LG G4 hoesjesM4 Aqua hoesjes of andere hoesjes voor elke smartphone of tablet die je bezit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


negen − acht =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin