autovakantie-naar-frankrijk-welke-regels-zijn-er_1000x667

Zelf heb ik geen ervaring met autovakanties. Ik heb nog geen rijbewijs, maar als ik die heb en daarbij een autootje heb, zou ik snel de auto pakken om er tussen uit te gaan. Ik zou bijvoorbeeld met Jasper een weekendje naar Berlijn willen gaan, of naar Brussel. Omdat Jasper wel ervaring heeft met een autovakantie, wilde hij er graag over vertellen op mijn site.

“Vakantie, daar kijk ik vaak naar uit. Op dit moment niet zo, omdat school deze keer wél ontzettend leuk is (haha). Vroeger keek ik altijd veel uit naar de vakantie. Met mijn kinderlijke school-is-stom-en-vervelend instelling.

Ik kan me nog herinneren dat ik samen met mijn broer, vader en moeder, toen ze nog bij elkaar waren, met de auto op vakantie ging naar Frankrijk. De reis duurde voor ons heel lang, de hele tijd stil moeten zitten en rustig moeten doen van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Op het begin waren we nog blij genoeg met een soort van schoottafel om op te tekenen, terwijl pa en ma ruziënd over de weg terwijl wij rustig door tekenden. Toen kwamen we in aanraking met de elektronicawereld, in de vorm van een Nintendo 64 op de buitenschoolse opvang en een Playstation One voor mijn verjaardag. De vakanties veranderden toen een beetje maar ook weer veel.

Robin en ik kochten namelijk door de “gamerevolutie” allebei een Gameboy Advance SP, die we constant gebruikten. Een van mijn meest gelukkige herinneringen met mijn broer is op een van deze vakanties vroeg opstaan op een waterige ochtend en dan samen met mijn broer Pokémon spelen in de voortent, zodat papa en mama konden blijven slapen. Vakantie vind ik prettig omdat het je veel tijd geeft om alles te verwerken. Bij vakantie ben je ook vaak het meest bij je familie, wat ik altijd waardeer. De camping waar wij heel veel naar toe gingen toen we klein waren was de La Grande Tortue in Frankrijk.

Ook met Ashley ben ik wel eens weg geweest, een tijdje geleden, op een leuk weekendje weg naar Amersfoort in een Van der Valk hotel. En in februari gaan we naar Londen, daar kijk ik heel erg naar uit. We hebben zo’n handige London Pass waarmee we heel veel leuke uitjes kunnen maken. Ik hoop nog heel veel leuke vakanties met Ashley mee te maken, want het is altijd heel gezellig.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


acht − twee =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin