IMG_6779

Toen ik in Duitsland was, kocht ik deze prachtige blush van het Duitse merk P2. Ik was gelijk verliefd op de verpakking toen ik hem zag. Het is een Limited edition, dus hij is nog een beetje uniek ook. De verpakking doet mij gelijk denken aan typische Duitse en Oostenrijkse feestjes. Deze feestelijke blush draagt de naam ‘010 Spatzerl’. Dit was nog de enige blush en waarom kunnen mensen er niet gewoon van af blijven. Nu zit er een stomme domme vlek op mijn mooie blush.

IMG_6778

Het is een long-lasting blush met een creamy textuur. De laatste tijd houd ik meer van creamy blushes, want die blijven bij mij altijd langer zitten en hij blendt super. De kleur is donker roze, maar niet al te donker. Zo’n kleurtje had ik nog niet in mijn stash en ik ben erg blij met dit unieke kleurtje.

IMG_6806

Excuses voor mijn super droge gezicht. Helaas pakt mijn camera de blush niet erg goed, maar hier zie je het wel een beetje. Hij is erg natuurlijk en dat moeten we hebben. Hij smeert heel gemakkelijk uit en je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig. Ook is de pigment super, maar je moet wel oppassen dat je niet te veel aanbrengt.

IMG_6775

Het hartje op de voorkant heeft hij zeker verdiend! Ik vind het een heel mooie kleur en hij koste rond de €2,50. P2 is helaas alleen maar in Duitsland te koop, maar als je in Duitsland bent, moet je zeker eens langs de DM. Wat vinden jullie van deze blush?

12 Reacties op P2 – 010 Spatzerl blush

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


negen − = een

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin