IMG_6739

In augustus ontving ik mijn eerste VipBox en al was ik niet helemaal tevreden, ik wilde het nog een kans geven. Afgelopen weekend ontving ik mijn tweede en overigens mijn laatste VipBox. Ik heb mijn abonnement opgeheven, omdat ik ten eerste al te veel spullen heb en ten tweede omdat deze box mij een beetje teleurstelde.

IMG_6753

Als eerste twee lakjes van het merk Guylond. Het merk is nog niet heel bekend in Nederland maar is wel al te vinden bij sommige DA filialen. De nagellakjes zijn verkrijgbaar in setjes van 5 en die zijn goed met elkaar te dragen. Je kan ook een nagel in een andere kleur lakken, want dat is de trend van het moment. Daar heb ik eigenlijk nog niets van meegekregen, shame. De lakjes hebben geen uniek nummer of naam, jammer. De lakjes kosten overigens €4,00 per stuk.

IMG_6766

De lipgloss is van het merk Beauty UK. Ik ben nog niet bekend met het merk, maar ik vind het altijd leuk om nieuwe merken te proberen. Het is een Pump and Pout Gloss en het moet je lippen verzorgen. De producten van Beauty UK zijn budget en ze zijn kwalitatief goed. Mijn mening is daar en tegen anders, want ik vind de gloss erg stinken en daardoor krijg ik een vieze smaak in mijn mond. De lipgloss kost €4,95.

Een product waar ik erg benieuwd naar was, was de highlither van MeMeMe. Wederom weer een onbekend merk. Het is een vloeibare highlighter en is goed voor een gezonde gloed op het gezicht. Je kan het alleen op je jukbeenderen gebruiken, maar mengen met je foundation geeft je een algehele glow. Ik ben erg blij met de higlighter en hij kost €7,25.

IMG_6763

Pigments en ik, tsja wat moet ik daarover zeggen. Ik kan er niet zo goed mee overweg. Dit is een mineral shimmer van Da Vinci. Het product bevat geen chemicaliën of oliën en is dus ook nog goed voor de huid. Je kan de pigment ook gebruiken als blush of als je het mixt als nagellak, bizar.

Ik ontvang de laatste tijd erg veel kwasten en dit keer zit er een oogschaduw kwastje bij en ook van het merk Da Vinci. Deze kwast maakt het blenden van de oogschaduw een makkie en zorgt ervoor dat het product egaal wordt aangebracht. De haartjes zijn van geitenhaar en de kwast kost € 19,95.

IMG_6771

Als laatst zitten er nog doorzichtige beha bandjes bij en een kortingscode van John Beerens. Ik vind de box van augustus toch iets leuker en ben blij dat ik de box heb opgeheven. De kwaliteit van de producten vind ik niet al te goed en ik lees er veel slechts over. Hoe VipBox ook te werk gaat, vind ik ook slecht, maar daar kunnen jullie in mijn artikel van augustus meer over lezen. Willen jullie nog een uitgebreide review zien over een product?

11 Reacties op Vipbox – September

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


negen − vier =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin