IMG_5606

Ik kreeg laatste mooie make-up producten uit Duitsland van mijn vriendinnetje en soort van zus. Ik had nog geen ervaring met dit merk en toen zij in Duitsland was, vroeg ik of ze wat voor mij mee wilde nemen. Ze nam een mascara, oogpotlood, blush en vier oogschaduws voor mij mee. Ik vond het heel lief dat ze dit voor mij had gekocht en ik ben er gelijk mee aan de slag gegaan. Ik heb geen swatches gemaakt, omdat er binnenkort een look of the day online komt met producten van dit merk.

IMG_5623

Ik begin met hetgeen waar ik het meeste blij mee ben, de oogschaduws. Ze bevatten allemaal twee verschillende kleuren en dat vind ik erg bijzonder van deze mono’s. De namen van linksboven naar rechtsonder: 140 all night long, 060 moonlight glam, 040 midnight star en 130 everyday rose. Ik vind de namen erg leuk bedacht! Je kan ze droog en nat aanbrengen. Ze hebben allemaal een draaibare dop en dat is erg praktisch, like!

Helaas is all night long gesneuveld toen hij via de post naar mij kwam. Hopelijk kan ik hem nog maken, maar daar moet ik nog even onderzoek naar doen. Het is een groene kleur met een paarse kleur, maar helaas is de paarse kleur een beetje groen geworden. Het doet me denken aan de natuur met een bijzondere ondertoon. De kleuren zou ik persoonlijk niet met elkaar opdoen, want de kleur combinatie is niet heel toepasselijk, vind ik.

Moonlight glam heeft een mooie paarse kleur en een geweldige goud/bruine kleur. De paarse kleur is mat en de goud/bruine kleur bevat erg veel glitters. Meestal is de pigmentatie dan wat minder, maar de goud/bruine kleur heeft meer pigment. Het is echt een super mooie kleur en ik ben er verliefd op. De paarse kleur spreekt mij wat minder aan, omdat ik meerdere paarse kleuren in mijn stash heb zitten. De combinatie van de kleuren vind ik ook erg mooi en je zou ze samen op kunnen doen.

Midnight star vind ik eigenlijk het bijzonderste. Ik zou persoonlijk niet zo snel een blauwe kleur op mijn oogleden doen, maar het rechter gedeelte vind ik zo mooi. Het heeft een beetje een 3D effect. Ook bij deze is de pigmentatie geweldig. De donkere kleur geeft een hel diepe kleur en de linkere kleur heeft veel glitters en is een beetje mysterieus.

De laatste Everyday rose heeft een heel mooie highlighter in zich. Hij is erg mooi en echt geweldig gepigmenteerd. Ik heb heel vaak dat oogschaduws bij mij vervagen, aangezien ik een donkere huid heb. De andere kleur heeft verschillende kleuren in zich, namelijk roze en zwart en beige. Heel mooie combinatie, maar op mijn ogen vind ik het niet zo heel denderend, helaas.

IMG_5628

Deze mooie blush draagt de naam ‘032 softly pink’ en is een heel mooie zachte kleur roze. Wat ik erg leuk vind, is dat P2 er zo leuk in is gegraveerd. De pigmentatie is weer erg goed en de textuur is een beetje creamy achtig en het is een compacte blush. Meer heb ik er eigenlijk niet over te zeggen, want het is verder gewoon een normale blush en het heeft niets bijzonders.

IMG_5649

Verder de mascara en het oogpotlood. Het oogpotlood is helaas een beetje gesneuveld, want er heeft iemand per ongeluk op gezeten.

De mascara is een Lift-Up Lash mascara met civiar extract. De verpakking sprak mij erg aan, omdat hij rood was. Het borsteltje is niet heel bijzonder en het geeft gewoon een natuurlijk effect. Mijn wimpers werden niet gelijk langer, maar het is voor mij goed genoeg. Ik heb van mezelf al donkere en lange wimpers, dus mij maakt het niet zoveel uit.

Het oogpotlood is een intensive khol eyeliner en draagt de naam ‘010 Dramatic Japan’. Het is een gewone oogpotlood en heeft niets bijzonders in zich. De achterkant bevat een aplicatortje waarmee je het oogpotlood wat kan vervagen.

Ik ben erg verrast door de producten van P2 en met name door de oogschaduws, want die zijn zo goed gepigmenteerd. Als ik eens in Duitsland ben, weet ik zeker dat ik meer oogschaduws ga kopen van dit merk. Heel jammer dat ze dit alleen in Duitsland verkopen en niet in Nederland. De zon hielp ook niet echt mee, vandaar dat mijn foto’s wat minder mooi zijn dan normaal. De oogschaduws waren rond de € 3,00 en de blush rond de € 4,00 en de mascara rond de € 3,00 en het oogpotlood ook zoiets. Het is te vergelijken met het merk Essence. Kenden jullie P2 al en hebben jullie zelf ook producten hiervan?

8 Reacties op P2 make-up producten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


zeven × vijf =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin