IMG_7110

Lipsticks die zich aanpassen aan de kleur van je lippen? Dat wilde ik eens proberen. Bij een winkeltje in Amersfoort vond ik deze drie lipsticks en ze waren maar een euro. Ik nam een blauwe, oranje en een groene mee naar huis. De lipsticks verkleuren magisch tot een andere kleur en hij is long lasting. Hij is niet te fel, maar je krijgt wel een licht tintje op je lippen. De lipsticks hebben jammer genoeg geen namen. Nu maar kijken of dat klopt.

IMG_7123

Als eerste de groene. Wat mij gelijk opvalt is dat de kleur meer pigment heeft richting mijn mondopening toe. Dat ziet er nogal erg apart uit. Omdat ik donkere lippen heb, pakt hij heel anders uit dan bij mensen met ‘normale’ lippen. Het is een lichtroze kleur en hij staat me opzich wel schattig, maar het is erg jammer dat hij de kleur niet helemaal op mijn lippen pakt.

IMG_7127

De blauwe variant neigt meer naar een lila kleurtje. Weer hetzelfde verhaal als de groene, hij geeft niet overal hetzelfde effect. Als je even snel kijkt, is het op zich wel te doen, maar als je langer kijkt, ziet het er niet uit. Het is wel heel spannend welk kleurtje je krijgt door de lipstick. Ik vraag me echt af hoe ze dit hebben gedaan.

IMG_7132

Als laatste mijn minst favoriete, de oranje variant. De kleur is rood en roze door elkaar heen en het ziet er niet uit. Meer kan ik eigenlijk niet er aan toevoegen. Mijn buitenste hoeken zijn roze en daaronder zit een rood randje, triest. Het stomste was nog dat ik hem er totaal niet meer afkreeg.

IMG_7119

Het is grappig om in je stash te hebben, maar eerlijk… Ik zou het nooit gebruiken voor overdag. De kleuren zijn voor mij wel te vel en ze geven verschillende kleuren af op mijn lippen. Ze blijven inderdaad wel lang zitten en ze trekken in je lippen en je krijgt het er gewoon niet af. Ik heb gescrubd, gewassen, reinigingsdoekjes gebruikt, maar niets werkte. Dat is wel een pluspunt! Ze zijn te koop bij de Big Bazar voor €0,99 per stuk. Kenden jullie deze lipsticks al?

4 Reacties op Paris Memories – Lipsticks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


+ vijf = acht

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin