SAM_5261

Ik houd van shoppen en kleding passen en het leukste vind ik nog de paspoppen. Ze hebben vaak setjes aan die ik heel apart vind, maar daarom vind ik het ontzettend gaaf. Het is een heel rare hobby, maar paspoppen nadoen vind ik zo leuk. Alle kledingstukken uit de winkel graaien en die aantrekken. Kijken hoe die stijl je staat. Dit keer ging ik met Iris een heel rare olifantenoutfit aantrekken bij de C&A.

SAM_5264

Het shirt is heel apart en heeft een beetje een indianen stijl. Ik houd van deze stijl, maar mijn beha kwam er onder uit. Dit shirt was gecombineerd met een zwart witte olifanten legging en een shortje met groene details. Het is wel een leuk setje, maar ik zou het nooit zelf dragen. De legging vind ik iets to much, maar het shirt en het shortje vind ik wel erg tof!

SAM_5260

Het is misschien een erg rare hobby, maar oh man wat is het leuk! Ik weet trouwens niet wat ik met mijn haar heb gedaan, maar hey, het gaat om het outfitje. Mijn benen lijken trouwens wel dun door deze legging. Dit was bij de C&A en de volgende keer wil ik het bij een andere winkel proberen. Doen jullie wel eens paspoppen na in de winkel?

17 Reacties op Paspoppen nadoen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


vijf + acht =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin