267802_1707951671829_1629199160_1289964_1906289_n_large

Lieve lezers en lezeressen, vandaag is het weer tijd voor een persoonlijke update. Ik heb het al erg lang niet meer gedaan, maar ik wilde het wel weer eens gaan doen. Het gaat redelijk goed met mij. Ik houd weer van het leven en ben vrolijk. Tuurlijk waren er ook wat tegenslagen de laatste tijd, maar hey, dat hoort nou eenmaal bij het leven.

Het is nu heerlijk vakantie en ik heb al een aantal plannen gemaakt. Maandag ga ik naar Duinrell met Jasper, de maandag daarop met Jaspers ouders naar Walibi, In diezelfde week is de kermis bij ons, 17 augustus ga ik op vakantie naar Turkije, 28 augustus ga ik met Isabella naar Oberhausen Centro lekker veel shoppen en 30 augustus is het John Beerens event. Daar tussen ga ik natuurlijk ook nog leuke dingen doen.

Verder heb ik me geregisterd als bloeddonor. Ik wil iets goed doen voor de mens en met mijn bloed kan ik mensen redden!!!!

Gisteren had ik voor het eerst Fish Spa gedaan en daar komt nog een artikel over online! Ook ben ik naar de diploma-uitreiking gegaan van Jasper, want hij wilde mij er graag bij hebben. Het is een korte update, maar wel genoeg haha. Wat zijn jullie vakantieplannen?

9 Reacties op Persoonlijke update

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


drie + = elf

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin