tumblr_mfhkomCBbG1s0glqpo1_500_large

Het is eerste kerstdag en vandaag gaan we lekker gezellig cadeautjes uitpakken en daar krijgen jullie natuurlijk nog wat van te zien. Ik heb er echt heel veel zin in om het weer is bij mama te vieren, want vorig jaar deed ik dat in de Filipijnen met mijn vader. Daar ga ik trouwens volgend jaar weer naar toe. Ik word altijd blij van Kerst en vooral de sfeer met lampjes, kerstbomen en gezelligheid.

Ik blog nu ongeveer een maand en ik geniet er elk moment van. Heerlijk vind ik het om te schrijven, om te fotograferen en om te filmen. Jullie reacties zijn zo leuk en dat maakt mijn dag dan weer goed. Ik kan alles kwijt op mijn blog, want dit is mijn stukje internet. Ik merk met de dag dat ik groei met mijn site en ik word er alleen maar blij van.

Mag ik even zeggen dat ik ook merk dat ik op YouTube groei. Sinds dat ik met mijn nieuwe camera film, krijg ik veel meer abonnees en leuke reacties! Ik houd van jullie jonges! Want eu mie guud wat maakt dat mij blij.

Ik heb voor het eerst geschaatst met een vriendin op de schaatsbaan en dat was echt heel leuk en gezellig. Hier kan je een filmpje ervan bekijken. Gisteren ging ik met een vriend afspreken en dat was ook super gezellig, lekker gegamed. Wat ik verder deze dagen ga doen, weet ik nog niet precies. Veel vooruit bloggen en nieuwe video’s opnemen en natuurlijk nog veel afspreken met vrienden.

Ik heb onwijs veel zin in 2013, omdat ik zeker weet dat dat een heel goed jaar voor mij word. In dit jaar heb ik al zoveel bereikt en daar ben ik heel erg trots op. Ik ga mijn tatoeage zetten in januari en daar kijk ik erg naar uit. Waar ik hem ga zetten en wat het wordt, houd ik nog even privé. Wat ik nog meer wil doen in 2013 is veel dingen doen die in andermans ogen als raar wordt gezien. Puur omdat het raar is en ik mezelf laat kennen.

Dit was even een persoonlijke update en ik wens jullie allemaal een heel goed en gezond 2013 en natuurlijk prettige kerstdagen! Wat gaan jullie met Kerst doen? 

3 Reacties op Persoonlijke update #1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


− een = nul

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin