IMG_0448

Van stage kreeg ik een kerstpakket en eu mie guud wat vind ik het krijgen van dingetjes leuk. Ik wilde het graag met jullie delen. Zoals jullie kunnen zien, heb ik een kaart, lampjes, Milka chocolaatjes, snoep, thee, tasje en een mega mok gekregen.

IMG_0453

Als eerst het tasje met een uil erop. Ik loop stage bij Stichting Leergeld en het symbool daarvan is een uil. Ze hebben alles met een paars tintje gedaan en dat is erg leuk. Op de kaart staat een vogeltje en het is gewoon een cliché kaart.

IMG_0454

Ik kan er niet onderuit, maar wat houd ik van chocolaatjes. Vooral de bovenste van de vier voorbeelden vind ik geweldig lekker. Wat dat Frutty snoepje is, weet ik niet zo goed. Het zouden wel zachte snoepjes zijn. Ik ben niet weg van zoetigheid, maar het is het proberen waard.

IMG_0457

Verder zaten er nog lampjes bij, maar zonder batterijen. Ze zijn ook leuk paars en dat spreekt mij erg aan. Ook de thee mok vind ik te leuk! Echt heel groot en met mooie letters en hartjes. Ik drink heel veel thee op stage, maar het is ook leuk om hem ergens neer te zetten. Uiteraard zit er dan ook paarse thee bij.

Ik ben erg tevreden met mijn kerstpakket! Hebben jullie ook een kerstpakket gekregen?

4 Reacties op Kerstpakket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


vier + drie =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin