IMG_5661

Wat heb ik toch een hekel aan scheren. De volgende dag heb je gelijk weer stoppeltjes en de zachte haarloze benen zijn weer verdwenen. Ik scheerde mij ook eigenlijk alleen maar als ik bijvoorbeeld ging zwemmen. Ik vind het gewoon veel te veel werk. Gelukkig zijn er ook nog andere oplossingen bijvoorbeeld: waxen, harsen, trimmen en epileren. Dat laatste heb ik laatst gedaan en ik ben verrast!

IMG_5672

Ik maakte kennis met de 4-in-1 Epilator van Remington. De meesten  kennen Remington wel van de stijl- en krultangen. Het is een 4-in-1 epilator omdat hij epileert en scheert en er zit een massagefunctie op en je kan hem gebruiken voor kleinere oppervlaktes. Ideaal dus! Hij belooft dat de haartjes vier weken weg blijven, maar is dat ook zo? Hij neemt haartjes mee van 0,5 mm en dat is echt bizar kort. Er zit ook een lampje op waardoor je geen haartje meer mist. Het massagestuk bevak aloe vera en dat zorgt voor een comfortabele epilatie. Er zit ook een borsteltje bij om hem schoon te maken en een tasje waar je hem in kan verbergen.

IMG_5681

Ik vond het eerst echt dood eng en ik was bang dat het heel pijnlijk was. Natuurlijk is iedere pijngrens anders en mijn pijngrens ligt best hoog. Ik ging zelfs aan mijn moeder vragen of zij het bij mij wilde doen voor de eerste keer. Dat mislukte, want ik was te bang. Die avond na het douchen ging ik het nogmaals proberen en het viel echt mee. Al mijn haartjes werden eruit getrokken en de haarzakjes zaten er nog aan. Je voelt het een klein beetje branden, maar ik denk dat als je het vaker hebt gedaan, dat het dan minder pijnlijk wordt. Het was meer het geluid dat mij een beetje bang maakte.

Nou is natuurlijk de vraag of mijn haartjes inderdaad vier weken weg bleven. Ik heb hem nu 2,5 week geleden gebruikt en mijn haartjes zijn nog zo goed als weg en het voelt nog zo zacht aan. Precies wat ik wilde! Je kan op twee standen epileren, maar de harde stand gebruik ik het meest. Het lampje is ook erg handig, want zo zie je elk haartje zitten. Hij neemt alle haartjes mee en inderdaad ook de allerkleinste haartjes.

IMG_5686

Deze kop heb ik eigenlijk nog niet gebruikt, omdat ik mijn benen al onthaard had met de epilator. Het is een scheerhoofd en dat is bekend bij mannelijke scheerapparaten. Het is een snijdend gedeelte dat je haren als het waren weg scheert. Daarnaast heb je het detail opzetstuk voor de kleinere huidzones, zoals je bikinilijn. Zelf zou ik niet zo snel mijn bikinilijn epileren, maar het is een optie.

IMG_5689

Je kunt hem niet mee onder de douche nemen, want hij is gevestigd aan het snoertje. Maar dat is ook niet nodig. Na het douchen kan je fijn je benen ontharen. Ik ben erg onder de indruk van dit apparaat en voornamelijk omdat hij meerdere dingen kan. Ik ga er nog lang plezier mee hebben en nu hoef ik me geen zorgen te maken in Turkije om mijn behaarde benen. De Remington Epilator 4-in-1 is hier te koop voor € 49,95. Verder verkoopt Fonq nog veel meer verschillende spullen: van tuinmeubels tot speelgoed. Ik ben dus erg verrast door dit apparaat! Hoe onthaar jij je benen?

10 Reacties op Remington Epilator 4-in-1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


× vier = twintig

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin