IMG_4929

Jullie weten onderhand wel dat ik verliefd ben op blushes en niet zonder een roze kleurtje op mijn wangen de deur uit ga. Jullie weten ook dat de Sephora weg gaat en ik heb een aantal aankoopjes gedaan, want ik houd van de Sephora. Vandaag wil ik deze super mooie blush met jullie bespreken en behandelen.

IMG_4921

De kleur is heel mooi roze en het heeft mooie shimmery in zich. De mooie glittertjes doen mij echt denken aan de zon en ik hoopte dat het ook redelijk zichtbaar was op de wangen. Ik heb nog een blush van Sephora en die heeft geen simmery effect en neigt meer naar de peacy kleur, maar die heb ik veel gebruikt in de winter en herfst. Ik moest nu dus ook een blush hebben voor dit jaargetijde, al werkt het niet echt mee.

IMG_4936

De naam is erg lastig, maar deze prachtige blush heet: ‘Fuchsia glasé icy fuchsia nr 11’ De naam beschrijft de kleur, maar ik ben het er niet helemaal mee eens. Fuchsia is echt kauwgombalroze, maar deze blush is wel roze, maar niet zo erg als fuchsia. Verder heb ik een groot vraagteken bij het stukje ‘icy’. Een pluspunt is, is dat deze blush, net als alle andere producten van Sephora, parabenen vrij zijn.

IMG_4931

De pigmentatie is echt super en ik heb er niets over te klagen. Dit is één veeg en je ziet ook gelijk de glitters zitten, te leuk! Op mijn wangen komt het heel subtiel over en je de glitters zie je er niet uitknallen. In de zon zie je wel een heel mooie en natuurlijke glans en dat is natuurlijk pretty voor de lente en de zomer. Hij maakt je gezicht gelijk was frisser.

Ik ben heel blij met deze blush en ik zou hem veel gaan dragen deze lente en zomer. Hij kost €12,80 bij de Sephora en ze verkopen natuurlijk ook andere kleuren blush. Nu kosten alle producten van Sephora €5,00 en de foundations en primers €7,50. Ik heb verder nog een oogschaduw en een oogpotlood gekocht. Wat vinden jullie van de blushes van Sephora?

10 Reacties op Sephora ´Fuchsia glasé icy fuchsia´

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


vier + twee =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin